Liten upptagen med att ligga

Förlåt. Tystnaden igen. Beror mest på a) fullt upp b) små inlånade män har äntligen hämtat min 120-säng från källaren i stan, kört den till torpet och burit upp den. Det enda jag kunnat tänka på idag har varit att kanske få sova en natt. Eftersom det finns mer plats än uppe på mina ben för hundarna att ligga på? Så nu ligger jag och breder ut mig i väntan på att hundarna skall claima plats i den här sängen med. Det här är ju värsta lyxsängen. (Som varit med i mer än 30 år eftersom den kommer från mitt tonårsrum i barndomshemmet. Fortfarande lika bekväm. Man skall aldrig underskatta Ikea.)

Men apropå liggande. Något annat helt nytt för dagen.

Att hundarna brukar inta varsin soffa är ju intet nytt, eftersom jag sitter vid bordet och det finns gott om plats för deras håriga rumpor att breda ut sig.

Döm om min förvåning när jag fick syn på det här idag.

  
Den lille ligger på sidbordet?

Det har han aldrig någonsin gjort förut, och det ser inte ens bekvämt ut. 

Alltså???

Nu skall jag fortsätta njuta av stor säng medan jag har möjlighet. Samtidigt som jag håller tummar och tår att bilen är klar för hämtning imorgon. Den behövde ju vintersulor, service och lite annat. När allt är bestämt och färdigt vill jag ha NU, tålamodet finns inte.

Kan ni kanske hålla tummarna litegrand också?

0 thoughts on “Liten upptagen med att ligga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.