Apropå myntinkastet

Jag lade ju ut den här på Instagram för ett par dagar sen och ett gäng av er föreslog att jag skulle stoppa en femma i spargrisen.

IMG_8243

Och det har jag ju redan gjort en gång, men jag kan inte för mitt liv minnas om jag har skrivit om det här. Eftersom jag inte minns skriver jag igen och den som känner igen sig kan sluta läsa typ här.

Grejen är ju lite att han har ett väldigt rörmokaraktigt myntinkast. Det där som Maria Montazami kallade för “plumber crack” i ett avsnitt av SHF och som jag kallar för rörmokarspringa. För att det heter nästan samma på norska och jag trodde att det hette samma på svenska. Han är ju rörmokarson och det syns när han böjer sig framåt, i det här fallet med en av sina älskade dammsugare.

I alla fulla fall. Femkronan i röven.

För ett antal år sedan satt vi på båten. Kompis, maken och jag och när han böjde sig ner för fyrtiofjärde gången blev lockelsen för stor. Vi stoppade ner en femma i cracken och han noterade det inte ens, något vi fann orimlig jätteroligt. Sedan förflöt tiden som tid gör och vi glömde att vi hade stoppat femman i arslet på honom och han gick på toaletten.

För det första är maken en sittkissare och för det andra har vi en elektrisk båttoalett. Båttoaletter har en kvarn som mal sönder specialtoapapper till atomer och man bör absolut inte spola ner något annat än just det där specialtoapappret. Då blir det stopp i kvarnen.

När han uträttat det han gick ner för att göra och tryckte på spolknappen lät det ungefär som om han försökte mala ner hela båten i beståndsdelar och vi hade ju som sagt glömt av pengen. Make blev upprörd över att förhållandevis ny båttoalett hade pajat och vi förstod ingenting när han muttrande försökte få ordning på spolandet.

Dagen efter däremot, när maken faktiskt gav sig i kast med att montera isär toan för att se vad som felades kvarnen hittade han en femkrona. Och jag fick lite skamset erkänna att vi hade roat oss med att stoppa femman i ändan på honom.

Han skyllde allt på oss, även om kvarnen hade klarat sig och båttoan blev som ny efter att ha fått upp silverpengen medan jag skyllde allt på honom. Jag skyller fortfarande allt på honom. För jag fattar inte hur man inte a) känner att man får en kall peng nerkastad mellan skinkorna, b) hur man sedan går med nämnda peng i kalsongerna i säkert en timma och c) hur man inte HÖR att det säger PLOINK i toastolen när man drar ner kallingarna, sätter sig på toastolen och pengen trillar ner.

Givetvis måste ju felet ligga hos honom?

Om man har en butt crack som inbjuder till pengakastning och tydligen ingen som helst känsel i de ädlare delarna kan det ju inte vara kastarens fel?

0 thoughts on “Apropå myntinkastet

 • Jag garvade så högt att sambon undrade, han fick givetvis läsa och den enda kommentaren han hade var… Stackars människa! Oklart dock om vem som var stackaren men jag tror stenhårt på att det var dig han menade 😀 helt klart är det ju makens fel som inte märker att du lägger silverpengar i cracken 😀

 • AHaha,ja han ser utom en riktig liten “piggybank”Men att han inte känner en 5’a i röven är världsklass….Anyway vi hade en skakig upplevelse,uppånedpå……men nu är vi här,hållidig…i Cowaramup…Lycka till m den lilla grisen under diskbänken…

   • Nä,nu ljög jag.Men när gubben som sitter(icke fastspänd)på 2g hamnar i vårar knä (vi har 2a&c)många bagageluckor(dom överhuvudet)går upp…Såå allmänt jävla rörigt m handbagage,lösa grejor,mat,dryck överallt…+att planet tappar höjd, pga åskvädret /stormen,detta gjorde att jag tyckte det var en uppånedpå upplevelse!

    • Åh fy fan. Jag har varit med om liknande, minus delen att få någon i knät. Lite panikartad situation och hyfsat otrevligt. Att flyga inrikes i Thailand med cowboypiloterna de har brukar ju borga för sådana upplevelser och vid något tillfälle vid annan flygning var jag TVUNGEN att gå på toa ovanför Burma där det ta mig fan alltid är turbulens. Mitt i sittningen kom vi in i oväder och alla skulle tillbaka till sina platser och spänna fast sig. Rätt svårt för mig som satt där jag satt och ännu svårare att bli klar när jag lyfte från toastolen HELA tiden. Avdelningen saker som möjligen går att fnissa åt i efterhand.

     • Fan,du är inte klok….Jag har en annan….I Paris-äta ostron-flyga hem-redigt jävla magsjuk-sitta på toa H.E.L.A resan hem,även landning…..mon dieu,(dom borde minsann ha säkerhetsbälte på tjotta)Vissa grejor ser man liksom framför sig*skrattar fortfarande*

     • Alltså DET är min mardröm. Att vara magsjuk på flygning. Min stora stora skräck, hur överlevde du ens. Men ja! Det borde såklart finnas säkerhetsbälte på dass. 🙂

     • Ja,det är fan en mardröm,har en annan flight f Cambodja-Ho Chi min,satt på “typ”19 WC nästan hela resan…..Mästerprovet kommer ju när man ska lyfta väskjäveln av bagagebandet utan att skita på sig….haha.Godnatt f Cowaramup/OZ

 • Haha ajdå. Tur att toan klarade sig. I det här hushållet har maken lärt sig att hans fru alltid har rätt 🙂 och allting är alltid hans fel. ( dock är jag inte helt säker på att han skulle hålla med )

 • Haha, du har skrivit om det! Minns det såväl, o jag skrattade så jag nästan kissade på mig. Men det var likadant den här gången, så vissa historier är väl värda att berättas gång på gång på gång på gång :-)!

  • Hahaha, ja nu är det roligt. Så fort jag visste att toan skulle klara sig blev det väldigt roligt. Jag fattar fortfarande inte att man inte märker att man har en femma i kallingarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.