Jag kan ha fått en bra idé angående väskan?

Om jag nu inte skall lägga ut den på Tradera utan faktiskt sälja den här. Och fortfarande låta “vinsten” gå till valfri organisation.

Men det hänger ju på om ni verkligen är intresserade? Det måste jag ju veta först.

Skulle det vara så att ni faktiskt är intresserade så tänker jag att rimligt pris är någonstans runt tusen kronor? Jag är inte ute efter att tjäna pengar på den och oavsett så har jag ju liksom redan förlorat de sju papp som den faktiskt kostade. Jag ser det mer som att det är bättre att den får bo i ett hem där den blir älskad och omhändertagen och samtidigt får något slags behjärtansvärt ändamål en tusing extra?

Då tänker jag så här. Och nu får ni bestämma.

Antingen en budgivning i bloggen eller så får det bli en snabbhetstävling.

Det förstnämnda behöver jag knappast förklara, men det sistnämnda var idén jag fick idag.

Om jag säger till exempel att på torsdag, mellan 18.00 och 20.00 kommer jag göra ett inlägg som då blir ett hetsinlägg om väskan. Först att kommentera på det inlägget får köpa väskan för tusen spänn och det ni behöver göra som motprestation är att ha lite koll på bloggen och liksom ligga i startgroparna?

Nu säger jag inte att det kommer bli på torsdag mellan 18.00 och 20.00, det var ju bara ett exempel.

Först måste ni bestämma. Dels om ni överhuvudtaget är intresserade och dels vad ni är intresserade av. Budgivning eller hetsjakt.

Men en tusing för en väska som egentligen kostar det sjudubbla är ju ingen fantasisumma åtminstone?

Vad tror ni och vad vill ni?

Det är ju ändå ni som bestämmer här inne? 😉

0 thoughts on “Jag kan ha fått en bra idé angående väskan?

 • Väskan är fin, men inget för mig så jag hoppar detta.
  Lägger du ut den på Tradera så blir det ju en allmän bjudning, men det kan bli många pengar till välgörenhet.

 • Tina Johansson says:

  Det är verkligen inte dyrt!! Men. Jag är student, och ska köpa hund. Det är också snart jul… Kan tyvärr inte motivera det inköpet till mig själv just nu. Tyvärr!

  Förresten har jag sett dina ringar på bild nu! Såå fina!!

 • Jag tänker så här:
  Ta det på bloggen, de som vill ha bjuder en peng. Låt säga 100 spänn.
  Den där hundringen har man lovat bort och de som bjudit är med på lotteriet…
  Vi andra, som inte vill köpa, lägger en hundralapp om vi vill, till behjärtansvärt ändamål, säg flyktingar, röda korset, rädda Gunilla… You name it

  Jag är med!

  Markattan

  • Det var en vansinnigt bra tävlingsidé faktiskt! Kanonbra. Det verkar ju bara inte som att så många är intresserade av väskan. Tyvärr. Bara för att jag inte vill ha den så betyder det ju inte att den inte förtjänar ett bra hem. Och OERHÖRT roligt att ha som behjärtansvärt ändamål att rädda Gunilla hahahaha.

 • Idén med hetsjakt låter som en kul idé även om jag inte kommer att delta eftersom väskan inte kommer bli så älskad som den bör bli hos mig 🙂

  • Jamen visst var hetsjakt en skitbra idé? Känns som något som inte är gjort tidigare? Jag kan spara den idén till ett senare tillfälle ihop med Markattans idé 🙂

 • Hmm väskan är snygg, men med tanke på båtköp och kommande jul så får jag avstå. tvi vad mycket skit man måste köpa till båtskrället bara för att man inte har det innan, täckställningar, presenningar osv. För att inte prata om vilken otrolig tid det tar att vinterbona den! Dynor ska ut, batterier ut, kylen ut, Herre Gud!! Fast jag tror att min sambo är lite överdrivet nitisk såhär första året 🙂

  • Fniss. Näe, du är fast med din nitiska sambo så länge ni har båten. Det är sådant dödstrist man gör varje höst när man har en båt som står på land. Jag beklagar. 😉

  • Du har rätt. Eller ja, är inte säker på att jag får mer än tusen spänn, men det verkar inte som att intresset finns här. Däremot kan jag ju lägga länken till Tradera här.

   Bonusen med Tradera är att JAG kommer välja välgörenhetsorganisation och jag vet precis vad jag kommer välja. 🙂

 • Släng ut den på Tradera, men om jag ska vara ärlig tror jag inte Du får en tusing för den. Har just nu själv en Mulberry ute, Väldigt billigt, men nä inget napp so far. För mkt fejk i omlopp. Jag är nog inte helt fel ute om Du väljer någon org som förbarmar sig över hundar/katter?

  • Skumt. Även om jag vet att det är mycket fejk i omlopp såklart. Tradera brukar väl ha en rätt bra koll på grejor som kan vara fejk? Nu har jag ingen större vana av Tradera, men jag lade ut ett par väldigt äkta skor med kvitto en gång och den annonsen åkte på bedrägerikoll, döm om min förvåning?

   Men helt oanvänd och med kvitto? Nåja, det är värt att göra ett försök om ingen här vill köpa den. Och du har helt rätt i att det såklart blir hund och/eller katt som får pengarna 🙂

 • Jag gillar Markattans idé men den kan du ju köra på något annat en annan gang. för även om man inte “vinner” så bidrar man ju till något bra. Skulle man “vinna” så är det ju för den goda sakens skull……. 🙂

  • Markattans idé är vansinnigt bra faktiskt. Det får vara något som är hetare eftertraktat än väskan 😉 Och den som vinner får bestämma ändamål helt enkelt. Jag skall absolut använda hennes idé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.