Hur långsamt kan tiden gå egentligen?

Jag bara undrar alltså?

I eftermiddags uträttades en del ärenden, i väntan på SHF. Jag har fastnat i videor med nageltricks på YouTube och där tipsar de ju om att man kan ha flytande latex runt nageln så att man skall kunna kladda rejält med lack och sedan bara pilla loss latexen och därmed lacket som hamnar på utsidan. För att slippa pill med pinne och lackborttagning.

Då drabbades jag av ett akut sug att måla naglarna med svamp. För det ser ju så busenkelt ut när man tittar på instruktionsvideo.

Det är det inte. Det blir inte alls så vackra ombrenaglar när man gör det själv. Jag misstänker trickfilmning.

Men nu går jag händelserna i förväg. Jag vill helst inte prata om svampmålning av ombrenaglar alls. Inte än. Jag målade en hand och den handen såg ut som att någon hade spytt upp fem olika nagellack på naglarna, inget ombre så långt ögat nådde.

Latexen funkade däremot klockrent, tackar som frågar.

För att kunna göra något så idiotiskt och fresta på tålamodet var jag tvungen att åka iväg till lilla lokala sminkbutiken och köpa svampar. Där jobbar numera en 12-veckors väldigt liten och kaxig pudel med korianderögon.


Kolla ögonen på slutet.

Och ja, det är jag som ligger på alla fyra på butiksgolvet.

Det kan även hända att jag stannade i butiken lite längre än vad som var tänkt pga sötchock.

Kan klockan bli åtta nu eller?

0 thoughts on “Hur långsamt kan tiden gå egentligen?

 • Väldigt söt hundvalp! Förlåt att jag skrattar lite nu men korianderögon?! Du menar kanske korint? Hursom galet söt liten hund :-).

  • HAHAHAHA! Jag MENADE korintögon. Det kändes fel när jag skrev koriander, men ändå så rätt. Jag är ett pucko och det var extremt roligt.

  • Det var svårt. Men jag var ju tvungen att åka hem till de svarta lurvskallarna. Däremot skall den lille få följa med till butiken nästa gång och leka med Daisy. Vilket kanske blir redan imorgon och sedan varje dag efter det? Vid närmare eftertanke kanske jag skall börja jobba där, utan lön förstås?

 • Sötchock var ordet sa Bull!
  På den här kanten reagerade jag inte alls på koriander vs. korint, men så har jag tämligen ljus hårfärg också 😉

  • Hahaha det är alltså hårfärgens fel att jag inte kan skillnad på korint och koriander? Jag är fortfarande lite osäker, men tror att koriander kanske ser mer ut som … kanske rosmarin? Fast jag vet inte, vet du? 😉

 • Blir SHF imorn för mig, karln väntar hemma efter jobbet. Men fick veta att jag efter 14 måns tragglande får fast anställning på torsdag. Obeskrivligt skönt 🙂

  Haha gosehund 🙂

  • Mamman vaktade henne så himla bra så det gick inte. MEN jag försöker övertala samtliga i familjen att vi behöver en liten pudel. Med argumentet att den ju är så liten att den knappt kommer märkas?

  • Jag köpte det på eBay, eftersom det är hopplöst och/eller dyrt om man väl hittar det här. Men i Kina finns det i mängder och är skitbilligt.

   MEN, nu skall du få världens tips eftersom det är Halloween och därmed rätt tid att hitta det här. Kolla i leksaksaffärer, nu finns ju ett överflöd av flytande latex att köpa eftersom det är samma som kidsen använder för att göra vansinniga utsmyckningar i ansiktet. Nu finns det, men som halloweengrej för att skapa ärr och andra läskigheter. Löp och köp 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.