På måndagar längtar man bara till tisdagar

I alla fall jag.

Idag sitter jag, katten och lurvskallarna och försöker åstadkomma något. Maken är på annat håll och åstadkommer andra saker.

En spinner, en är lite risig i kistan, en är sur och förstoppad och en är glad som en speleman.

Stämningen är lite ambivalent skulle man väl kunna säga. Lite våt yllefilt över den här måndagen utom för spelemannen.

Och ni får själva lista ut vem som är vem i ovan beskrivning.

Jag återkommer.

0 thoughts on “På måndagar längtar man bara till tisdagar

 • Hehe, katten spinner, stor är risig i kistan, liten glad som den speleman du sur och förstoppad.

  Är gärna med och bjuder på bloggen på fina saker, väskan är intressant. Har tänkt att vara lite av “kärringen mot strömmen” och köpa Gucci istället för t ex LV.

  Ha en fin måndag, snart är det tisdag 😉

 • Våt yllefilt var namnet! Trots att solen skiner så är det måndag :-/ och jag har redan klarat av de flesta av oktobers faktureringar, pratat med polisen och lämnat in anmälan om hittegods = stöldgods, blivit utskälld av x antal damer och herrar som försöker komma i kontakt med andra (jag är kopplerskan i sammanhanget 😀 ) släppt in och ut ett antal hantverkare. Påbörjat ett arbetsschema för nästa år så att våra timvikarier ska bli nöjda, tagit emot ett antal bokningar/avbokningar (dock bara en avbokning) på våra konferens/sammanträdeslokaler. Lunchen är uppäten och nu fortsätter jag på arbetsschemat och inväntar ett stormöte som kommer att pågå resten av dan. Sen blir det full rulle hem och fixa middag innan jag kollapsar i soffan. Satan i gatan! Effektiv är bara förnamnet!

 • Du är glad som en speleman,Liten spinner,Stor är sur och förstoppad&Kissekatten är risig i kistan….?Väskan har jag en liknande,sorry

 • Har du sett reklamen om morgondagens avsnitt där Maria M ska lära sig begreppen på deras nya båt? Babord är bak i båten och frambord är fram i båten enligt Maria.

 • Stor spinner, Liten är sur och förstoppad, katten är risig i kistan och du är glad som en speleman!
  Själv har jag bara sällskap av en enerverande fluga som kom på besök när jag vädrade, så jag är på jakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.