Kannibal?

Sitter och pillar på datorn och ritar portalsaker på papper medan TV:n som vanligt står på i bakgrunden och maken har gått ner för att leva sällare. Då startar programmet Landgång och jag kikar upp en stund för att de är i London. Det är alltid trevligt att kika på London. Och tänka på semester och hur HIMLA längesedan det var jag var utomlands.

IMG_7745

Ikväll är de i Svenska Kyrkan i London och lagar mat och de kan ha valt en maträtt som verkar lite opassande i TV om man inte har järnkoll på uttalet.

Huskocken sa just att de skulle “koka homos”. Med ett präktigt uttal av just HOMOS.

Då fnissade jag jättehögt i min ensamhet och funderade på två saker. Är inte kannibalism liksom lite fel om man är kristen (och annars med för den delen, med undantag om man krashar med ett flygplan ihop med lagkamrater i någon slags sport och fastnar på ett berg jättelänge innan man blir hittad)? Eller får man äta just homos för att man kanske har något emot homosexuella om man är bokstavstrogen?

Så många frågor, så få svar.

Känns lite som när hallåan påade biskop Satan Nöderlund. Fast värre på något vis?

Annars är jag jätteglad över att ni vill blogga med mig. Vilket gensvar.

Jag blev aspepp och euforisk.

Nu skall jag inte äta homos. Inte hummus heller.

(Uppdatering: HAHAHAHAHA! Det blev ÄNNU roligare. Huskocken är gay och lever med en man. Så HIMLA elakt att hålla på att koka sin partner?)

0 thoughts on “Kannibal?

  • Haha jag satt o funderade på exakt samma sak för vi hade oxå ett öga på det programmet av exakt samma anledning som du. Kul att se London igen osv.
    Klimaxen var väl att han var bög 😀

  • Men hallå tjejer har ni inte gayradarn på eller….?solklart att han var bög.Jag har varit ute och ropat/letat efter “bortsprungen ” hund i en jävla timme,förtvivlad eftersom det är mörkt och blåser&regnar,men sen VISADE sig att mannen hade låst(av misstag)in honom i garaget…..Herregud D.E.N. Ångesten….Sen tycker jag att “tantportalblogg” verkar vara ett glimrande koncept få bara med dig några roliga bloggare så blir det jättebra!Hummerfisket går ok Vi vs humrarna 12-0 varav en 2 kilos och ni?

  • Skriver här eftersom jag inte vet hur aktiv madam är på fb..
    Men min blogg är jättedöd. 🙁 Har du lust att kolla varför den har dött? Eller om jag gjort något för att ev. ta livet av den? Är lite ledsen här! 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.