Och det ena avlöser det andra

En dag sova, nästa dag nytt besök (men det stör ihjäl mig att jag inte kommer på vilken sömn-sketch jag tänker på). Nu är det dags för det årliga besöket av makens kompis med den trasiga hunden.

Jodå, jycken sitter fortfarande så när han chillar, det har inte gått över sedan förra sommaren.

Det här besöket får man dock inte fota och lägga ut i bloggen pga yrke, vilket är stor synd och skam eftersom han är så snygg att man avlider lite. Men en ledtråd skulle kunna vara att han är en spitting image av Richard i Gas Monkey Garage.

richard

Fast med lite färre ringar och lite mindre spetsigt skägg.

Jo, han är gift. Innan ni frågar. Dessutom gift med en ungdomskärlek som han träffade på ett nästan sinnessjukt romantiskt vis tillsammans med maken när de var unga lumparpolare. Han och maken satt och åt nattkebab på okänt ställe i Jönköping, blivande frun gick förbi med väninnor och kompisen sa till maken “henne skall jag gifta mig med” utan att ha en aning om vem hon var.

Sen gjorde de just det. Gifte sig och skaffade villa, volvo och vovve.

Sådana historier får mig att dö en smula inombords.

Såvitt jag vet sa INTE min käre make det när han fick syn på mig. Han tänkte det inte ens.

DEN orättvisan.

0 thoughts on “Och det ena avlöser det andra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.