Herregud vad jag soooov asså

Jag behöver hjälp. Hasta pronto.

Inte med sömnen, för tjena mittbena som jag däckade efter att besöket åkte hem i förmiddags. Det spelar ingen roll hur trevligt det är med besök, det är riktigt utmattande att inte leva som vanligt. Vådan av att bo i sommarstad med ö och båt. 

Eller som Admin Anka just lärde mig, “efter tre dagar börjar gäster och fisk lukta”. Den har jag inte hört innan och jag fnissade igenkännande.

Så. Jag hade grandiosa planer att blogga efter hejdåvinkning, jag skulle “bara” sträcka på benen lite. Men jag somnade. På verandan. Sen vaknade jag av att jag frös och gick “bara” in och lade mig under täcket för att värma mig en stund. Då somnade jag igen.

NU är jag däremot skitvaken.

Och det retar ihjäl mig att jag inte kan komma på vem det var som gjorde sketchen som rubriken refererar till, eftersom jag hade tänkt lägga den här.

Jag var SÅ himla övertygad om att det var Magnus och Brasse, men hittar inget när jag googlar. Mina enda googlingsresultat är andra bloggar som tydligen sover mycket och på allvar använder ordet “asså”.

Jag hör det i huvudet. Meningen “åh herregud vad jag sov asså”. Men längre kommer jag inte.

Man skulle kunna kalla det här ett icke-blogginlägg. För det handlar inte om något alls. Det förklarar egentligen bara vad jag (inte) har gjort idag och skapar följdfrågor som retas med mig.

Hjälp?

0 thoughts on “Herregud vad jag soooov asså

 • Herregud, läste Anna Anka först och reagerade inte ens. Så går det när man inte orkar hämta sina glasögon som ligger en halvtrappa upp… Stämmer rätt bra det där med besöken… Kan dessvärre icke vara behjälplig med sketchen, men det låter ju väldigt “ståckhålmskt” om man säger så.
  Tjo, nu ska vi klämma in ett litet minibesök för en natt mitt på sluttampen av svärfars sexveckorsdito. Dotterns dagiskompisar från Skår bor sedan ett par år på andra kusten USA och är på bilsemester i CA. Ska bli kul att se om de känner igen varandra, och om de pratar svenska eller engelska med varann… Vet vad min lilla amerikan gör om hon får.

 • Hm sova är skönt och sova länge är ett minne blott i det här huset *suck* Antagligen är det ålder för jag vaknar vid sex vare sig jag vill eller ej, enstaka gånger kan jag sova till halv åtta men det är sällsynt.
  Ditt citat ringer en halvklocka hos mig men jag kan inte heller fånga det minnet.
  Det är lustigt det där med sömn, ibland mår man uschligt på jobbet och åker hem sen sover man en halv dag eller två och sen mår man prima igen. Sömn läker tydligen .-) Det är för övrigt den enda gången jag kan sova lääääänge, det är när jag antingen mår uschligt eller är sjuk. Ja när jag hade migrän kunde jag sova bort en hel dag o lite till men det var nog mest pillernas fel/förtjänst. Migränen försvann med övergångsbesvären upplysningsvis. Nä åter till jobbet…. Ha en bra dag i alla besöken 🙂

 • Vem orkar tänka på sånt? Jag landade igår i 37 graders värme och den stora lampan lös riktigt starkt. så jag håller mig till kallt vatten och kalla öl 🙂

   • Nja, flyga är inte riktigt min melodi. Som tur var så tog resan bara 2,5 timme (jag är i Ukraina, straxt utanför Kiev). Nästa gång tar jag nog bilen. Då vet jag iaf vad alla “konstiga” skakningar är 🙂

 • Hjärnan är verkligen fantastisk, eller inte 🙂
  Sedan i torsdags förra veckan började jag vakna så där 6.30, fast jag har semester!
  Förmodar att den liksom började ställa in sig på tidiga morgnar nu när jobbet startade i måndags.
  Nu är man tillbaka i vardagen, vet inte om det är bra eller inte. På sätt och viss skönt med rutiner, men nu närmar sig eländet, usch o fy! Skällsordet: Höst! 🙁

  • Bra att du skrev det. Jag måste lägga in just det ordet på svarta listan så det inte syns i några kommentarer. Fy för den lede 🙁

   MEN, Hollywoodfruar. Den enda trösten. Typ. Usch vad det är sorgligt med sommarslut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.