Nu ÄR jag frihetsberövad …

… men jag vet fortfarande inget om morgondagen. Och jag och min kidnappare sitter i soffan i småstaden och pratar strunt om just allt och inget alls.

Om man har ett sådant förhållande till sin kidnappare, är det vad man kallas Stockholmssyndromet?

I vilket fall som helst så började kidnappningen med att jag självmant körde till tatueraren för att möta upp min kidnappare. Snacka om att göra det lätt för den som skall begå dylik brottslig handling. Brottsoffret åker till gärningsmannen högst frivilligt. Och så tatuerade vi först mig och sedan henne.

Jag fick ett armband med en blå diamant.

FullSizeRender(22)

Som inte ser SÅ fin ut med plast på. Och så skall jag fylla på med mer safirblått och vitt i prismorna när den har läkt. För att kunna se exakt var jag vill ha de olika nyanserna.

Min frihetsberövande väninna tatuerade en vinge på utsidan av varje ankel nere vid foknölarna och det blev sjukt snyggt.

11666198_10207430046692760_4756127439340773821_n

Vilket även det är lite svårt att se när det är plast över.

Men om man tatuerar in två vingar totalt så får man faktiskt leva med att brottsofferväninnan oavbrutet sjunger “jag skall köpa vingar för peeeengarna, och flyga högt över ääääängarna …”.

Hon hatar mig för att jag gör det. Eftersom hon hatar den sången. Men faktum kvarstår, hon HAR ju faktiskt köpt vingar för pengar och jag kommer kanske aldrig kunna sluta sjunga den.

Nu skall vi sova. Imorgon har jag ingen aning om vad som händer och när det händer.

Om jag inte finns här så får ni kika på instagram om ni är intresserade.

Jag lovar att försöka vara en duktig frihetsberövad instagrammare.

0 thoughts on “Nu ÄR jag frihetsberövad …

 • Tina Johansson says:

  Väntar med spänning på fortsättningen 🙂
  Snygga tatueringar! Själv har jag fortfarande inte förlorat tatueringsoskulden. Inte för att jag är emot tatueringar, utan för att jag inte riktigt vet vad jag vill ha, eller var.
  Min yngste däremot har gjort en riktigt snygg halvsleeve på Salong Betong i Malmö. Där finns en riktigt begåvad tjej som heter Belinda Kimberly. Efter att ha sett min sons tatuering och det hon lägger ut på instagram, så känner jag att om någon ska få tatuera mig, så är det hon!

 • Herregud så roligt att du terroriserar henne med den skitlåten…Btw finns det ju andra också,tex bred dina vida vingar mfl,Kul iaf med en”lättfotad” kompis….

 • Det var ju tur att kidnapparen lät dig välja motiv själv! 😉
  Snygg diamant, man kan väl inte få för många diamanter (eller ädelstenar öht), men det finns säkert något att sjunga om dem också ifall kidnapparen vill ge tillbaka … Och vem skulle inte sjunga “Vingar för pengarna” när någon köper just det?
  Ska hålla ögonen på Instagram i dag, var flitig!

 • Den där tatueringen kommer att bli supersnygg när den är färdig. Dimonds are a girls best friend! Och att du sjunger den låten får hon väl ta när hon gör sådana tatueringar. 😉
  Ser fram emot bild när din är klar.

 • ´hej

  det var den snyggaste tatueringen jag sett, armbandet alltså. hur fick du den idén?? jag har en ful kinesisk liten tatuering på handleden. vill ocskå ha armband med sten i……………….

  • Tack 🙂 Jag älskar den. Även om jag älskar alla mina tatueringar. Men den här älskar jag nog lite extra.

   Jag vet inte exakt hur jag fick idén. Men jag älskar ju blått och ville hemskt gärna ha en safirring (en riktig alltså). Då funderade jag på att tatuera en ring. Så jag letade runt lite efter juvelbilder (var bestämd på blå sten i form av hjärta) och skickade till min fantastiska tatuerare och när jag väl kom dit hade han ritat om det jag hade skickat och så sa han att det skulle bli alldeles för litet som ring och då blev armband det mest naturliga. Den ser faktiskt läskigt verklig ut nu när den börjar läka, varje gång jag råkar titta tror jag att jag har ett armband. Gör om din och gör ett armband istället? Det borde en bra tatuerare fixa, om du inte är nöjd med den du har idag så fixar duktiga tatuerare lätt en cover up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.