Det luktar fortfarande?

1. Hur kan det ta två dagar att städa en trerumslägenhet? Och då har jag inte plockat, bara skurat för att få bort rökstanken. Den är fortfarande förnimbar i vissa delar av lägenheten.

2. Om man skurar golven tio gånger på två dagar och dammsuger ungefär lika många gånger får man ryggskott. Det var tydligen ingen ergonomisk arbetsställning. Herregud som jag hatar att ha ont i ryggen. Ryggont gör mig pms-ilsken sådär generellt och jag har varit tvungen att undvika både medmänniskor och motmänniskor.

3. Kusinbarnet (fyra år) ägnade ungefär hela påsken åt att tala om att han var rädd för mig och i förlängningen mina saker. Min iPad dög inte att använda för att kolla YouTube, den var läskig, han skulle ha mammas eller pappas. Hur man nu kan vara rädd för tant iklädd OnePiece? Eller kanske just därför?

Nu har förklaringen kommit, efter hemkomst. Lillkillen är rädd för mig för att jag har en stor båt.

Fniss.

Någon som vill ge sig på logiken i det sistnämnda?

Nu skall jag utföra något för första gången sen Den Stora Havregrynsbranden. Jag skall åka och plåta inbjudningskort inför ett bröllop till sensommaren. Det är lite för fint väder för att få bra ljus ute.

Enda gången jag klagar på solsken och blå himmel.

Jag återkommer – förhoppningsvis med bilder – vad gör ni?

// Hon med det ständigt dåliga samvetet

0 thoughts on “Det luktar fortfarande?

 • Tina Johansson says:

  Usch och fy för havregrynsbränder och ryggskott!! Jag har inga speciella planer för dagen, men än att försöka kränga lite fler plastburkar 😉 nu börjar det minska på altanen!
  Har dock varit en vända i skogen med lille Teo, han är.minsann stora killen nu!

 • Å göra? Försöker förflytta jord idag.Lite svårt när vinden inte vill ha den på samma ställe som jag. Snart gjort av med ett lass, tror det är “bara” 21 lass kvar sen. Å varje lass på 3-5 ton….. Nu vet du vad jag gör varje ledig dag fram till pension eller nå’t.

 • Har en mackapär som äter dålig lukt och luft. Typ oxongrej… Vill du låna?

  Annars ligger jag i soffan, med foten i högläge, och käkar morf… eh praliner. NOT. Jo lite. Men jag har trååååkigt och när jag har tråkigt gör jag grejer. Så med foten i paket har jag bäddat, tvättat/vikt tvätt, dammsugit och tömt diskmaskinen. Om det var bra? Verkligen inte…

  • SKÄRP DIG. Och lägg dig ner med foten i högläge. Med böcker, filmer och vad som nu mer kan behövas. Det är skittråkigt jag vet, men du kommer få sota för det i längden. Nu lyder du annars får du ännu mer banna!

   (Fast jag tycker väldigt synd om dig också) 🙂

 • Har delvis promenixat och delvis kört spark tillsammans med Toker och kusin och kusinbarn ute på skaren och på ån utan att försöka sjunka ner i den knähöga snön under fötterna, gå gick så där så det slutade med att jag o kusin körde sparkarna medans Toker 6 år o kusinbarnet 2 år fick springa/gå tills vi kom ner till ån för de vägde en aaaaaaaaaaning mindre än oss 😉

  Sen försöka ta sig hemåt igen o stackars Toker var trött o klagade över att han hade on i fötterna/benen var tvungen till o gå för gick inte köra honom på sparken förräns vi nådde ett snöskoter spår, där fick han äntligen sätta sig

  Sen hem en sväng innan nästa promenix till affären o till morbror med fru en sväng för att se om de var hemma och blev bjudna på nyrökt fisk och ny hembakat bröd vi hade ifs hoppats lite på skjuts hem men det gick tyvärr inte för morbror hade tagit sig nån jäkel så blev till o promenera hemåt med sen bort till en av grannarna för o köpa lite torkat renkött 😉

  Så nu nu är det soffläge med Ipaden en stund innan sängen med Ipaden eftersom tv utbudet inte är det bästa och får köras i stumfilmsformat 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.