Vilken miss av Bindefeld?

Igår när vi satt på Grand noterade Johanna det här.

IMG_1256

Då kikade vi oss omkring och noterade ovanstående bloggerskor (dock inte herr Bindefeld i egen hög person).

Jag vet inte, men var inte det en liten tabbe? Där var Fitterbittan in da house (MED Hollywoodsvall) och de missade mig?

Ja, jag övervägde för en liten stund att tagga mig själv i deras event, men jag höll mig. Jag antar att man som bloggerska har något slags bäst före-datum när det gäller ålder och gränsvärde när det kommer till storlek på kläder. Men ÄNDÅ lite taskigt när jag faktiskt var på plats.

Jag kunde ju faktiskt ha blivit som Elgigantens cykel på köpet med tanke på att jag ändå satt bredvid?

Har inget alls emot att vara cykel om det krävs.

(Hårrapport efter sömn; det gick utmärkt att sova, knopparna kändes inte. Däremot vaknade jag ju som vanligt ett par gånger under natten och trodde då att flätan var något slags litet husdjur jag hade i sängen. Kanske ett marsvin. Lite förvåning varje gång med andra ord. Jag bara bugar och bockar och tackar för alla snälla kommentarer, snacka om boost.)

0 thoughts on “Vilken miss av Bindefeld?

  • Ja! Det var jättebra faktiskt. Imitthuvud hade skrämt upp mig innan på alla möjliga vis 😉 Men det var inte särskilt konstigt, mer än att jag hade ett marsvin i sängen då? 😉

   Det är verkligen skitsnyggt. Eller det var skitsnyggt igår. Nu har jag sovit med fläta och måste Hollywoodera det lite i längderna. Vilket betyder att jag måste lära om och lära rätt.

  • Fniss. Det är helt okay. Jag blev ju åtminstone inte bortskrämd, bara betänksam. Men du, kan det kanske hända att ditt hår var lite för kort? När jag började yra om detta för ett halvår sedan kunde jag inte klippa mig för kort utan var tvungen att ha lång page. Typ två decimeter hår give or take?

 • Blir kul att se hur håret blir både efter sömn och egen styling 🙂 Har ingen koll själv. Jag blev bara äntligen av med utväxten (sedan oktober) och mycket rödare på skallen 🙂

  Intervjun gick jättebra. Tror jag. Hur vet man det? Jag hade förberett mig väldigt mycket, jag var inte ens nervös.

  Första intervjun ever! High five!

  • Då är det dags när det har gått ett halvår 😉

   Om du inte var nervös (och det dessutom var din första intervju) och du har en bra känsla, då kan jag nästan LOVA att det gick bra. Den känslan är ganska sällsynt. Jag hårsvischade och tänkte på dig. Heja heja 🙂

   • Jaa vi hårsvischar! Jag har väldigt långt hår nu, känner inte för att betala för en klippning innan jag får jobb. Du kanske har.. Typ 20 cm längre hår än mig nu 🙂 Men jag är värdelös på hårstyling.

    Ah okej! Jamen jag var ju beredd på typ allt. Alla de dör frågorna som ‘Vad är kvalitet för dig?’ och sånt var ju piece of cake när jag både hade funderat och redan skrivit ned det, i förhållande till jobbet ifråga. 🙂

    • Jösses, du har lika mycket hår som andra betalar för att förlänga. Naturens orättvisa 🙂

     Jag vidhåller, bra magkänsla = bra intervju. Och dessutom förberedd på specifika frågor. Jag är impad 🙂

 • Snygg i håret!

  Haha, jag trodde när jag läste rubriken att det var Bindefelt som gjort en miss – att han instagrammade fast han inte var närvarande. Dvs han har en spökskrivare som skriver i hans namn. Alla stammisar på dylika uteställen vet om det så no reaction där liksom… Och så kommer det en böna med Hollywoodsvall och avslöjar honom. Bindefelt var inte där men nog fan instagrammade han sin närvaro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.