Inte lika (över)svallande idag nej

Jag var lite lat. Eller jättelat faktiskt. Istället för att borsta ut flätan och göra Hollywodsk frilla borstade jag bara. 

Att gå från 30 centimeter hår till typ 130 centimeter (liten överdrift) på bara en dag kommer kräva viss tillvänjning. Det var en aning mer hår att borsta än vad jag är van vid. Ganska exakt 100 slingor mer med mer än dubbel längd.

Så jag borstade och flätade igen. Det känns lite som att vara sin egen frisyrdocka?

Och nu är det dags att spendera natten med marsvinet igen.

Men först ville jag visa färgskiftningarna. Fem olika färger i mitt eget hår och tre olika färger på slingorna.Jag har verkligen gått från Ris-Lisa till schamporeklam.

Sen kan jag även berätta att jag har nackspärr idag. Det är en smula komplicerat att titta åt vänster och betydligt lättare att kika åt höger.

Det mest penibla är att jag har orsakat det själv. Jag svischade kanske lite överdrivet mycket med håret igår. 

Somliga har tennisarmbåge, jag har svischlashnacke.

Inga konstigheter?

0 thoughts on “Inte lika (över)svallande idag nej

 • Ha ha! Förstår att du njuter även om nacken är lite överansträngd i dag. Färgen är snygg också och den ser naturlig ut, det är så randig som jag var och som jag tror att många blonda är.

  • Den är även lite ansträngd idag 😉

   Och JA. Det är nog normal hårfärg? Syrran är mörkblond och ser ut ungefär så, medan jag som ljusblond alltid haft en färg (trodde jag, tills hon hittade mörka slingor där bak som jag inte sett, vem har koll på bakhåret liksom?).

 • Men det ser tjusigt ut. Kanske är värt lite nackspärr ändå?

  Marsvinet måste ju ha ett namn. Jag kände ett ytterst sympatiskt marsvin som hette Simon, kan det vara en möjlighet?

  • Då får vi väl hoppas att Simon blir accepterad av de andra husdjuren och får ett långt och lyckligt liv. (Hoppas inte Liten ska bära honom i munnen!)

   • Hahaha…Simon är helt klart ett okay alternativ om han var sympatisk. Vi kan klubba igenom det.

    Även jag är lite lite orolig över hur Simon skall tas emot av de andra. Särskilt Liten. Det skulle kunna hända att Simon kanske blir lite luggad?

    (Klart det är värt nackspärr med den tjusigheten) 😉

 • Här fick jag då tag i nätanslutning igen och kan se vad du skulle göra – så snyggt! Nu tycker jag du är fin naturell också, men det där var väldigt lyckat, hoppas du trivs (jag ska läsa igenom alla andras kommentarer sen, jag antar att det jublas 🙂 ) – och nu har vi ungefär lika långt hår, fast jag är inte blond. Fast jag grånar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.