Tillvänjningsfasen

Även om jag fortfarande inte riktigt förstår hur man tänker när man klickar hem plastvildsvin på trofétavla så måste jag säga att jag börjar nå viss acceptans. Trots att jag tycker att han blänger lite väl mycket.

IMG_6070

Enligt han denna där som klickade hem svinet skall just svinet tydligen hänga i det som skall bli man cave i källaren. Jag visste inte ens att vi skulle ha en specifik man cave i källaren utan trodde i min enfald att hela källaren var en man cave och att vi renoverade pannrummet för att ha som gästrum, inte som en mer fancy man cave, han har ju för bövelen hela källaren att leka i. Plus en stor lada och torpet. Nu när pannrummet faktiskt har blivit ett riktigt schysst rum (skall visa sen) med väggar och riktig ytterdörr skall det tydligen inte bara stå en dubbelsäng där nere utan även ett skrivbord med speldator. Jag får lite känslan av “medelålders pojke som gärna vill leka att han lanar”.

Som sagt, jag hade en tanke, minimalistiskt gästrum (eller nödplats för sur partner för all del), han hade en annan som inte verkar lika minimalistisk. Jag förutspår vissa diskussioner kring just detta och det är absolut inte över förrän den feta damen sjunger.

Men i alla fall, svinet (det i plast alltså) behöver ett namn och jag får ingen feeling. Två nya djur på så kort tid var för mycket tydligen. Katten och hundarna har ju redan sina fina namn. PGW döpte marsvinsflätan till Simon och det är ett fint och stabilt namn. Simon. Jo, marsvinet som jag bara träffar nattetid heter Simon.

Däremot vet jag inte vad den här heter. Jag vet bara att han har käkat blängsylta och att jag inte kan sluta stirra på honom.

IMG_6069

Jag tror att jag skall ägna den här dagen åt att bli hej och du med den här varelsen. Komma på lite mer vänskaplig fot liksom. Det är ju inte hans fel att han sitter på ett helt orimligt ställe heller.

Namn på plastsvinet alltså?

0 thoughts on “Tillvänjningsfasen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.