Jamen GOD JUL?

Det sägs att det är julafton nu?

Uppenbarligen lever jag i en helt egen tidszon där det inte är det, utan NU är jag beredd på dan före dopparedan (är det bara jag som tycker att det ordet har en lite snuskig klang?).

Blev jag klar? Icke då?
Råkar jag veta att maken har köpt minst fyra julklappar till mig trots att HAN valde att avskaffa julklappar för flera år sen? Jajamän.

Idag, dagen före julafton hade jag tänkt uträtta några ärenden, ha hundarna välklippta och skinande under granen och en kväll med bara avslappning före julafton.

NU BLEV DET INTE SÅ FÖR ATT JAG SLARVADE BORT EN DAG.

Hundarna skiner inte, jag stampar med foten som en treåring medan jag andas i fyrkant och allt är påbörjat utan avslutning.

Den enda som har läget under kontroll är snubben med Carlsbergstishan.

Och jag ger mig fan på att han kommer skina med. Bara för att han kan och för att det retar mig.

IMG_1218.JPG

God Jul på er alla bloggvänner.

Det menar jag, från djupet av mitt hjärta.

Även om julafton borde vara på torsdag och inte på onsdag.

Jag lovar att söka hjälp när alla mottagningar öppnar igen efter nyår. Mycket har jag slarvat bort i mitt liv, men aldrig dagen före julafton.

Giv mig styrka att acceptera … etc etc …

KRAM!

// Patient Zero

0 thoughts on “Jamen GOD JUL?

 • Tina Johansson says:

  Min nyfunne vän, jag önskar er en riktigt god jul, det blir julafton även om inte alla skiner, även om det känns tarvligt att ha missat en dag. Fast du har ju haft annat att tänka på! Blinkande ringar och dammsugarmysterier och sådant!
  Här har vi haft uppesittarkväll, och fyrfotingarna har fått sina allra första julklappar! SOM jag önskar att jag hade filmat när Teo fick sin!! Han fattade direkt att det var något till honom, helt i extas när husse hjälpte honom med första fliken på pappret! Genast tog han paketet och sprang iväg med det. Lilla älsklingen!

 • Dearest fb,1000 tack för alla goa skratt,ha en jättebra god jul(tydligen kommer tomten även om man har varit en skata)&krama om lurvetussarna,Carlsbergmannen.

 • Det blir jul oavsett om den blir som du ville eller ej. 🙂

  Dogsen blir inte annorlunda för att du har skrubbat dem, de tycker om dig iaf 🙂

  God jul nu ska jag börja plocka fram allt det där godiset som vi sa inte var okynnes (?) måste bara ha maken till att hämta ett bord i förrådet först det blev lite mycket…… fniss

 • En riktigt God Jul till dig också!

  Försök att andas lugnt, koppla av och ha en bra dag. Det du inte har gjort nu får vara till en annan jul (eller dag)!

 • En riktigt God Jul till dig!
  Ha en fin och lugnt jul med hela familjen. Tack för alla skratt som du ger, det har sannerligen behövts under denna höst. Kram på dig!

 • En Annan Susanne says:

  Gojul önskas åt Strömstadshållet. Kan du inte bara ta en av hans dammsugare och slå in den igen? Eller någon annan bra-att-ha-pryl som han glömt bort att använda? En T-shirt med Tuborg-tryck, för Carlsberg har han ju redan?

  En jag läste om gav sin make i fyrtioårspresent att få sexa varje dag i ett helt år. Kan ju vara värt att tänka på om idéerna tar slut fullständigt. Det är ju dessutom gratis. Haha.

 • God Jul, du överlever nog trots att du missat 1 dag

  Stor & liten sörjer inte över att de inte skiner utan trivs bra ändå

  Maken får du väl säg att hans julklapp blir att få behålla dig som fru ytterligare 1 år trots att han samlar på fula t-shirts och dammsugare (han sällan använder) för det måste väl ändå va den perfekta julklappen till honom 😀

 • Ojoj stackare, inte kul att missa en dag just nu när det är tillräckligt stressigt ändå för alla julfirare… Jag skickar lite sinnesro till dig och hoppas att du får en God Helg trots den jobbiga inledningen. Ang Stor o Liten så förstår jag att du gärna ville ha dem julfina men fina pälsklingar är de ju ändå 🙂
  Stort tack för allt fnitter, alla goda skratt o all underhållning du bjuder på! Kram o var rädd om dig!

 • Jag måste berätta, men det låter för osannolikt för att skriva ett inlägg så här på självaste julafton. Jag själv fnissar så tårarna rinner när jag tänker på det. Av allt som kan hända i hela världen så finns det givetvis så mycket värre saker än det som hände mig när jag knatade in i vardagsrummet imorse.

  Men …

  Jag gick raka vägen ur sängen och in i vardagsrummet och där trampade jag i en hundskit. Vi hade uppenbarligen inte hört en av jyckarna inatt.

  Det kändes som ett fett långfinger för att jag inte hade haft koll. Först blev jag arg som ett bi. Nu skrattar jag så tårarna trillar.

  Hur är det ens möjligt? Och hur skall resten av dagen bli då?

  Tack så jättemycket hörrni. Jag hoppas verkligen att ni får en fantastisk julafton oavsett vad ni gör och är.

  • Åh, hihihihaha ja verkligen osannolikt! Jag satt på bussen när jag läste detta och skrattade så mycket så jag fick tårar i ögonen. Har själv bara råkat trampa barfota i nattgammal kattkräkspöl (inte så mysigt att börja dagen med) och det är så mycket värre med hundskit så jag kan väldigt väl föreställa mig din reaktion. Hoppas resten av dagen har varit bättre!?

 • God Juuuul allihopa överallt!
  Nu ska det slås in julklappar här, maken tar barnen på en biltur o “hoppsan” var Tomten här när ni var borta!!!???
  Tidsoptimist javisst! 🙂

 • En riktigt god jul till er och lurventufsarna trots att de inte skiner 🙂 det lär nog bli jul trots att du inte hann med allt. ET där med dopparedan hm ja det låter snuskigt har jag alltid tyckt. Fast å andra sidan gick jag ju alltid omkring o sjöng “fuck the casbah” istället för rock the casbah ända tills jag kom på vad det betydde och blev då dödligt generad samtidigt som jag funderade på hur man kunde skriva en sån text!?!? Idag fnissar jag mest åt min hörsel på den tiden. Göra såna där skitrampningar som du gjorde idag har jag också gjort, barfota, jättemysigt när det är lite halvlöst och kryper upp mellan tårna……not
  Njut nu av resterande julafton det ska jag somprecis slängt mig i soffhörnet

 • Men alltså (har inte läst ovanstående kommentarer)… God Jul och God Fortsättning! Krampåre! (Och glöm inte att andas emellanåt….)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.