ANDNÖD med stresspåslag

Nu. Precis exakt NU insåg jag att det är julafton imorgon. Jag har gått omkring och trott att det var i övermorgon (hur nu det har gått till, men jag brukar tappa dagar lite här och var).

Det betyder att jag sitter och andas i papperspåse modell Ikea-size för hundarna skall klippas, några julklappar skall köpas, post skall skickas och … nu känner jag mig så här …

 

Av alla dagar på hela året är det inte läge att slarva bort en dagen före julafton.

Skjut mig.

0 thoughts on “ANDNÖD med stresspåslag

 • Ha ha ha ha!!! Det där Ernst-klippet har jag aldrig sett förut men nu har jag sett det sju gånger och skrattar så jag faller ur soffan! Vansinnet har definitivt inträtt!!

  • Titta på det en åttonde gång och så tänkt dig mig pendla mellan samma psykopatskratt och lite psykopatgråt. Det summerar dagen. Fast klippet är så roligt att man dör.

 • Ja,han är ju jävligt läskig innan liksom……Men välkommen till julefriden!Idag har det handlats julklappar”en masse”kört på ett tappat avgasrör på motorvägen som turligt nog fastnade under biljäveln,så klart inga reflexvästar i bilen,försöka få loss skiten,tillslut ringa kamrat som med domkraft&mycket våld fick loss det,inga skador på bilen iaf tackgodegudi himmelen.Kommer hem till gosedjursmassakern 2,0,det fanns fan inte en hel nalle kvar(och den som har kommit på att fylla skiten med plastkulor borde skjutas)ja,jag är på ett strålande julhumör!Sa jag att det kommer 12p på middag&bingospel snart?snälla ta med mig till veterinären för en barmhärtig avlivning.ps ställer du ut på My Dog?

  • Alltså varför utsätter du dig? Det är illa nog här, och vi firar stillsamt.

   Jag vet faktiskt inte om vi blir monterhund i år. Är det redan januari alltså? Jag tappar tydligen inte bara dagar utan även månader. Vad faaaan, jag går inte med på det här…det var ju september för ungefär en kvart sen?

 • Hmm. Båtjulpynt de luxe och att slarva bort julafton och gå direkt på juldagen. Känns lite anerikainspirerat?!
  God jul på er allihop!
  (Fast vi firar såklart den 24:e här borta. Med glögg, skinka och knäck.)

 • Får en känsla av att den här dagen kan bli “aningen” stressig för dig. Du har mina sympatier som poppar fram mellan fnissen och skratten. Hur i h-e kan man tappa en dag precis före jul? 😀 Du är underbar. Tack för det skrattet, det behövde jag. Sitter här i soffan med ont (för ovanlighetens skull – INTE) och har just bestämt mig för att skippa att göra de enda kakorna jag hade planerat att göra. Men, vet du vad? Det blir jul ändå. Ta lite astmamedicin och fortsätt andas. Nu ska jag fortsätta på min teckning. Kraaaam

 • Vi har firat julen idag (som den moderna familj vi är med både vuxna o yngre skilsmässobarn som har många olika familjer att hinna runt till).
  Så nu har julefriden infunnit sig efter mat & klappar..
  I morron blir det bara jag, gubben och yngste sonen och vi kommer nog att lufsa runt i onepiece hela dagen. Vi ska visst ha sällskap av brorsans lilla yorkie en stund när de ska på nästa julfirande, känns som en alldeles lagom aktivitet 🙂
  God Jul på er!

  • Åh så ljuvligt det låter. Jag som älskar julen har idag ägnat orimligt mycket tid åt att hata den. Och mig själv för att jag är ett pucko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.