Jahaja…såpass?

Här har det varit knallsol hela dagen (för första gången på evigheter) så jag var rebell, sket i allt och tog med mig hundarna till skogen.

Det var väldigt trevligt att knata i omkring utan att få på tvären-regn i ansiktet och jag hade nästan glömt hur det kändes att kisa mot det där stora lysande på himlen. Jag åkte hemifrån torr och kom hem torr, inte helt vanligt. Det gjorde ju såklart inte hundarna. Eller ja, de åkte hemifrån torra, men sedan dränkte de sig i precis varenda bäck de hittade och de hittade jättemånga.

De var så blöta att jag tvingade dem att springa jättemånga varv runt torpet skitfort för att lufttorka lite innan jag släppte in dem i bilen.

Sen åkte vi och hämtade ett jättestort paket från Mona. Mer om det sen, för dumheten i det kräver ett eget inlägg.

Och så messade vi han som är på guttetur. Jag känner att jag inte behöver tillägga så mycket mer än bilden. Jag frågade om han hade tillräckligt med film och underhållning för 12 dagar och vad de GJORDE, om de liksom inte gick omkring och kikade på båten?

IMG_5620

Jag undrar hur många läkare som finns ombord som kan göra snabba höftledsoperationer?

Det är sådant jag funderar över just nu.

0 thoughts on “Jahaja…såpass?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.