Den här dagen försvann i en riktig handvändning …

… inte en sådan handvändning som jag tror att det skall ta att klippa två hundar. Jag ber om ursäkt över frånvaro, men tycker att jag har giltligt skäl eftersom jag har hängt med familjen hela dagen. Spanjorskan och amerikanen drar tillbaka till Barcelona imorgon, så det var verkligen bara en snabbvisit i Sverige.

Först spenderades dagen med att gå två varv runt stan för att få tag i förhudsrens, vilket var orimligt roligt att berätta på engelska. Foreskin cleaning liksom. Som kusinen trodde var till maken, eftersom amerikaner är omskurna medan svennebananer inte är det och därmed propagerade för omskärning återigen om man faktiskt behöver RENSA förhuden (vi har haft diskussioner om detta faktum ungefär en miljard gånger). Hysteriskt rolig minut innan jag dementerade och talade om att det var till liten hund.

Sen hängde vi hos ömme fadern. Där kusin hånade mina brillor för att han inte kunde sluta fascineras av dem och så pratade vi uppfinningar och business som kan bli hur spännande som helst.

IMG_2579

Sedan ägnades ungefär lika delar tid åt att pendla mellan att beundra barnet som jag absolut INTE är “tant” till …

IMG_2580

… och beundra kusinens frus förlovningsring …

IMG_2565

Det är inte en sten, det är en hel jäkla bergskedja. Som jag och syrran suktade ihjäl oss efter och jag hintade överdrivet många gånger om att jag snart har födelsedag.

Och ungen är faktiskt söt på riktigt. I min värld kan faktiskt bäbisar vara mindre söta (slå mig inte nu, jag är bara ärlig). Men den här ungen är banne mig reklambäbissöt.

Men jag tycker fortfarande valpar är sötare.

Är jag konstig på något sätt då?

0 thoughts on “Den här dagen försvann i en riktig handvändning …

 • Mycket snygg ring. Men jag skulle inte vilja ha en sån då de sticker ut o man fastnar i allt.
  Bebis är helt klart jättesöt. O jag tycker bebisar vare sig det är människobebis eller hundbebis eller annan djurbebis är söta 😉

  Haha ojojoj. Visste inte ens att det fanns förhudssalva.

 • Instämmer vissa bebisar är mindre söta andra mer och valpar är alltid sötast 🙂
  Ringen? hmm jo inte illa men jag hade nog blivit irriterad på att den alltid sticker ut och är i vägen fast jag är å andra sidan fostrad i sjukvårdens regi och är dålig på att använda ringar o andra smycken trots att jag har slutat för länge sen.

  • Phew, tur att det inte bara var jag som tyckte att inte alla bäbisar är söta. Jag trodde jag skulle bli kölhalad långskepps för att jag skrev det.

   • hmm näe du. Trots att vi har fyra barn gemensamt här (jag är dock bara skyldig till en av dom) så är jag ingen större fan av barn framförallt inte barn i flock. På mitt jobb har vi något som heter barnens konstfredag (nu låter jag som Stina i Saltkråkan, “på min gata i staaan”) och där vimlar det av ungar som är väldigt mycket mindre söta kan jag meddela 🙂

 • HUR många karat är detdär????
  Inte bara du utan även “kusinhustrur” som ligger pyrt till på ringfronten 😉
  Skulle passa bättre som ett badrum och balkong till övervåningen än på mitt finger, sticker ut lite för mkt *surt sa räven*.

 • “Förhudsrens”, ha, ha, jag förstår att det blev klurigt med översättningen där. Har haft hanhundar, så jag fattar precis vad Du menar, men hade väldigt gärna varit en fluga på väggen under Er diskussion. Mina tankar far både hit o dit o synerna flimrar förbi (spruta in, hålla “tätt”, typ skaka om) ja Du fattar.

  Om Ni fnular på “uppfinningar” kan väl andra varianter på Dina bågar vara en bra idé. Måste ju finnas fler än Dig med detta synproblem.

  Underbart söt liten Lucia, iofs håller jag med Dig. Alla bebisar är faktiskt inte söta, men det får man, o ska man, så klart inte säga. Min egen syster tyckte att hennes dotter såg ut som en TV som nyfödd. Dock fanns inte plattTV på den tiden… Åh ringen, den RINGEN. My God! Men får sälla mig till kören ovan, så väldigt opraktisk, tyvärr, annars hade man ju velat vara ägarinnan.

  • Det konstiga är att kusinen har en hund, en hanhund dessutom, så att han inte fattade det trots hund var ju ännu mer underhållande. Men människor som inte har hund kanske går runt och tror sådär generellt att förhudsrens är till män(niskor) om man skulle prata om det mer. Jag tror jag måste testa 😉

 • 1. Skicka hit ringen omgående. Vill HA!
  2. Stryp kusin om han gnäller på dina glasögon. Dom är supercoola.
  3. Faktiskt en mycket söt bebis. Och nej, du är inte konstig. Visst, jag har egna ungar och de var naturligtvis världens sötaste men de flesta bebisar är inte söta. Valpar däremot är i princip alltid söta.

  • Ringen har dessvärre åkt till Barcelona idag, kusin är lite halvstrypt och tack och lov för medhållet om valpar och bäbisar 😉

 • Nej alla bebisar är inte så där supersöta som folk säger, men de flesta är det ifs kan ju bero på att jag gillar bebisar

  Men vem kan låta bli att bli kär när man ser en liten hundvalp lr en liten kattunge och framförallt låta bli att klappa o gosa med de

 • Fast jag har en ring med en sån infattad sten, lite större, tyvärr inte diamant utan alexandrit, men det är enormt obekvämt inte minst i vårt klimat när man måste ha handskar på sig och jag fastnade i den där infattningen i bilklädseln en gång och höll på att tappa stenen. Det hade förmodligen varit ännu värre om det varit en diamant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.