Och så försvann en dag till?

Hur går det till och var köper man buteljerad tid?

Nu har ringen åkt till Barcelona för dop av sötbäbis i övermorgons övermorgon och sen skall de tillbaka till Amerikatt. Så nu saknar jag, eftersom jag är urusel på goodbyes men skitbra på hellos. Men jag har blivit bättre, ända tills för ett par år sedan brukade jag gråta Lille Skutt-tårar i timmar varje gång endera familjesidan stod på flygplatsen för att vinka adjö eller bli vinkad adjö åt.

Sen har jag planerat för nyårsafton. Det kommer att firas i pyjamasbyxor med chips och hörselkåpor till hundar som inte gillar just fyrverkerier så himla mycket. Jag köpte även ett feromonhalsband som skall invigas nyåret till ära. Värt att testa i alla fall?

Det var evigheter sedan jag firade nyår med baluns och klackar i taket som inte medtogs hem.

Vad skall ni göra?

0 thoughts on “Och så försvann en dag till?

 • Jag skall jobba imorgon kväll och sedan heldag på nyårsdagen, så blir bara hem o dimpa ner i sängen typ o sova innan man ska upp i svinottan för att vara pigg o alert på jobbet

 • Här ska alla lampor tändas, alla ljudkällor stå på, gardiner/lakan/tyg hängas för alla fönster och någon form av nyårsmiddag intas med vänner och ungdomar. Förhoppningsvis tycker Sintra att allt är som vanligt och märker inte det som låter och lyser på utsidan…

  • Hon gillar inte fyrverkerier så HIMLA mycket med andra ord? Vi brukar köra ungefär samma variant, även om de inte är hysteriskt rädda så gillar de inte just fyrverkerier. Har köpt feromonhalsband i år, det skall faktiskt bli lite intressant att testa.

 • Jag ska vara ensam hemma i morgon och hoppas att jag är pigg nog för att orka laga en hyfsad middag.
  Det är säkert någon granne som festar, så det gäller att vara pigg och beredd på att vaka till småtimmarna. (Jag kan inte sova när jag hör det ojämna dunket av musik och inte heller med öronproppar för det gör att tinnitusen blir högre.) Men på nyårsafton är man ju beredd, så jag ska sova länge i morgon bitti och kanske en eftermiddagslur också. Sedan får det bli bra böcker om inte internet eller TV vill underhålla en.

  • Det låter som en trevlig nyår, minus eventuellt festande grannar. En överskattad dag som för mig är som vilken dag som helst faktiskt.

 • Eftersom jag har jobbat “hela” veckan och även jobbar i morgon (japp så spännande är det i museivärlden) och sambon har haft jour sedan juldagen (så spännande är det i IT-världen) så blir det samma firande som ni, pyamasbyxor och ett glas skumpa, god mat och en bra film. Hörselkåporna ska jag ta fram lagom tills jag ska sova så jag slipper höra pengaslöseriet och djurplågeriet vid tolv.
  Det där med buteljerad tid vill jag också ha, säg till om du hittar det.
  Gott nytt år till er! Hoppas lurvarna accepterar hörselkåpor och håller sig lugna ikväll.

  • De lär inte acceptera hörselkåpor alls misstänker jag 🙂 Jag HATAR allt smällande och fyrverkeriande trots att jyckarna här är hyfsade på att ta det med ro. Och det låter som en lika fantastisk nyår som här. Fördelen med att inte fira är att man är oförskämt pigg på nyårsdagen och kan ringa till alla jättetidigt och önska gott nytt och fråga hur de MÅR.

   • Hehehe samtidigt ska man låta vääääldigt hurtig o undra om de ska med ut på en nyårspromenad 😀
    Som tröst för att jag är tvingad att jobba imorgon så har jag börjat förbereda nyårsmenyn för oss (satan i gatan vad jag ska springa fort imorgon bitti för att bli av med allt det där) Det enda nyttiga i den är nog laxfilen …hmm

 • Har bokat nyårspaket på Post hotellet 🙂 mat, dryck, dans, övernattning och bäst av allt 😉 frukostbuffé OCH sen utcheckning kl 15 dagen efter, blir ett litet mysigt häng på rummet innan vi drar därifrån.
  Spännande att se vilka som har gjort samma sak, har hört att det är fullbokat 😉
  Nyårsafton blir i glittrig långklänning och högklackat.
  Nyårsdagen är redan planerad med “häng” och pizzaätande bestående av oss vuxna och inkl tonårsbarn.
  Känns rent spontant att detta blir ett väldigt bra slut och nytt 🙂
  Önskar er Gott Nytt År!
  Hörs nästa år.

  • Åh jösses, du orkar alltså? Nu känner jag mig skitgammal som inte firat nyår sen jag var typ 19 😉

   Ha en fantastisk paljettkväll och gott nytt.

 • Goodbyes är värst. *ogilla*

  Jag vet inte om vi orkar klä upp oss, eventuellt gör jag ett försök att inspirera familjen till det. I övrigt ska jag dricka mig hög på cocillana-etyfin och hoppas att jag inte hostar lungorna ur kroppen. Det är så ofint till paljettklänning.

 • Jag ska fira med hasselbackspotatis, helstekta filéer, sparris och sås på någon slags sprit med min nya hälft. Vid 00 ska vi ta en promenad till en bro och dricka skumpa och kolla kommunens firande.

  Spela lite TP och se någon film. Mysigt 🙂

 • Här blir det fleece och mat. Ska slå på stort och koka sockerlag till fruktsalladen. Köttbiten lämnar jag med varm hand till sambon. Paljetter, högklackat, kan inte minnas när jag gjorde sånt senast?

 • maria- jumbon med ett liv says:

  GOTT NYTT ÅR till dig Victoria.
  Tack för alla garv du gett mig under året.
  Jag kommer att få ett låååångt liv 🙂

  • Detsamma Maria. Gott Nytt i stora lass. Du borde fortfarande få något slags hederspris som min första gillare och som har varit med från dag ETT. KRAM 🙂

 • En Annan Susanne says:

  Här blir det hemmakväll, vi tackade nej till baluns för jag har fortfarande sviter kvar efter en dumdum influensa. Nu mår jag rätt okej, men trött. Bara tanken på att kliva ur mysbrallorna och asa mig in i duschen gjorde mig matt.

  Det blir bubbelbad och bubbel i glas lite senare, men först ska vi äta krabba och rest-lasagne. Ungefär lika spännande. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.