Dammråttans Dag

Den firar vi idag tycker jag. Master (eller Mistress?) Dammråtta, dvs Fru M, fyller hela 40 år idag och slutar därmed vara 30-nånting.

Grattis Frun och tack för ett enormt spännande Hurtigrut-äventyr, må det regna diamanter och praliner över dig på din stora dag (det kommer ett litet regn härifrån vid senare tillfälle).

Vi firar dig iklädda fleece och utan smällare och tackar dig för att du gjorde bloggen förbannat mycket roligare och mig väldigt väldigt gråhårig.

ebirthday21-vi

Nu skall jag ägna resten av min fleeceklädda dag åt att fundera över årskrönika eller inte årskrönika.

Vad tycker ni? Och glöm för guds skull inte att gratta råttan.

0 thoughts on “Dammråttans Dag

 • Stort Grattis fru M Dammråttan! Hoppas du blir ordentligt firad, på precis det sätt som du önskar dig!
  Jag instämmer också i tacket för den fantastiskt underhållande Hurtigrutsgåtan, jag är full av beundran för idé och genomförandet!

  Klart att du ska underhålla oss med en årskrönika Vic! (Själv är jag tjusig i flanell i dag, plus kofta annars hade det blivit för kallt!)

 • Stor grattis till Fru M! Roligaste prank jag läst/sett i år. 😀

  Gott Nytt År till dig och alla andra läsare här. Även här firas nyår i fleece, okammad och tröstandes livrädd katt varje gång det smäller (och det gör det i stort sett hela tiden här sedan det blev mörkt). Trots fleecen öppnas en flaska bubbel tillsammans med diverse grannar med eventuella gäster ute på gatan framåt tolvslaget. Det är tradition här på min gata i stan. Nåt gott måste man ju få ändå, eller hur!?

 • Jag tackar ödmjukast för Gratulationerna! ❤

  Det har blivit blommor och diamanter från maken och ett redigt presentkort från svärföräldrarna – så ngt bra måste jag gjort hemma oxå

   • ..och ännu en gång.
    Här “bompas det batterier o katetrar” för fullt (svårt för en 3åring med orden ibland )så jag önskar er alla ett Gott Nytt År!
    Nu skall vi bygga ett tryggt gryt under soffbordet till den vettskrämda hunden.

    Ang Hurtigrutten så hade vi det otroligt roligt hela tiden, att driva Vic mot gränsen till vansinne förgyllde mina dagar iaf..He He he

 • Grattis Fru Dammråtta/Fru M och må du bli firad som bara en Dammråtta kan bli 😉

  och ert påhitt på Hurtigrutten gav inte bara Vic gråa hår när hon försökte klura ut vem du var, utan även oss läsare. Men som tur var det ett klockrent busstreck du hittade på som roade oss allihopa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.