Titta Titta Titta Titta!

Kronjuvelen kom fram idag och inte nog med det, den passade som handen i handsken. Eller som ringen på fingret if you will.

IMG_5673

Jag hade ju bara ett finger över som den SKULLE passa på så jag var aningens nervös.

Men den satte sig som en smäck.

IMG_5674

Fotot gör den inte rättvisa, den är svinsnygg. Och så blinkar den lilla swarowskistenen vid sidan blått när det ringer och grönt när jag får sms, samtidigt som ringen vibrerar. Längre än så har jag inte kommit. Det enda jag saknar är en funktion för bloggen eftersom jag inte har något behov av Twitter och gudvetvad mer den nu kan tala om för mig. Jag vill ha ett blink när någon kommenterar. Det ENDA dåliga. Vilket betyder att jag hoppas på uppdatering av appen.

IMG_5676

Så ja. Här sitter jag nu och är snygg. Har inte vant mig än vilket betyder att jag blir lite lite rädd varje gång jag får ett sms och det surrar i fingret.

Sen måste man ge dem en liten applåd för snygg laddstation faktiskt.

IMG_5675

Übercoolt.

Nästa ring jag har fundat skall bli lika intressant. Den ser mer ut som ett fitnessarmband fast på fingret. Och så kan man läsa mail, sms och annat direkt på fingret. Men den kommer ju inte ha samma snygghetsfaktor alls. Bara coolhetsfaktor.

Så om ni ursäktar, nu kommer jag bara sitta här och vänta på sms och telefonsamtal medan jag tittar på min urtjusiga ring med teknik inuti.

// Nörden (som fortfarande önskar att den var silver dock)

0 thoughts on “Titta Titta Titta Titta!

 • Tina Johansson says:

  Såå cool! 🙂

  Jag har förresten glömt berätta den allra bästa nyheten. Jag fick ett av jobben jag sökte, så efter helgerna börjar jag arbetspröva!!
  Känns såå skönt. Idag har jag varit och hämtat mina saker från förra jobbet. Den 27 december är det ett år sedan jag gick därifrån och rakt i väggen. Så stenhård så man inte kan tro det är sant. Nu snart ett år senare känner jag mig redo att pröva mina vingar igen. Sådär lite försiktigt…

 • Snygg! Och inte ser man mycket av guldet, så du kan nog leva med det.

  Grattis Tina till nya jobbet och att du kommit så långt på vägen tillbaka!

 • Spännande. Iofs tycker jag inte ringen är sådär jättesnygg (don’t hate me! :p), men funktionen är nåt jag skulle behöva.

  Och grattis till Tina! Kul att du känner dig så stark att du kan börja arbetspröva. Håller tummar och tår att allt ska gå så bra som du hoppas och tror. Ser så många andra omkring mig som varit sjukskrivna i 3-4-5 år för utbrändhet. En kompis sedan 8 år! Hon lär aldrig komma tillbaka till samma punkt där hon var förut.

  • Jösses, tror ni verkligen att jag tycker att någon av er är dum för att vi inte har samma smak? Först Birgit och nu du? 😉 Aldrig då. Smaken är som baken, i mitt fall bred. Och man får faktiskt ha sin egen smak.

   Men du kanske skulle gilla den andra varianten som jag har fundat. Samma och till och med bättre funktioner. Eftersom jag tycker det är rätt coolt att kunna smygläsa sms och dylikt direkt på ringen.

   Googla Kickstarter Moto Ring (eller om den hette Mota, nu blev jag osäker). Den ser helt annorlunda ut och gör fler saker.

    • Jamen sedär, då var det Mota den hette. Båda tilltalar mig, så jag fundade båda. Mota är svincool, jag gillar det där med att kunna sitta och smygläsa meddelanden i handen på trista möten 🙂

 • Jag drömde om den där ringen i natt! Den låg i sin ask och laddade och vi (jag tror att det var PGW som var med) öppnade för att kika på den, då började den blinka i olika färger, först på ena sidan i blått och någon annan färg, sedan började hela stenen blinka i ametistlila. Tyvärr visste vi inte var du var så vi stängde asken och ställde tillbaka den.
  Så nu har du vandrat in i mina drömmar också!

 • Oj vilken ring! Så jäkla snygg och ball. God Jul till dig och de dina och alla läsare härinne.

  Ett extra grattis till dig Tina och stort lycka till! Har varit där själv och är ännu inte återställd. Var rädd om dig därute och märker du att det blir för mycket måste du säga till någon överordnad.

  • My precious. Och det finns vissa andra likheter med Mordor och Gollum just nu. Det är julafton NU. Och jag går inte med på det faktiskt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.