När en man lurar sin fru och blir påkommen med fingrarna i syltburken

Eller snarare i svampen i det här fallet.

I gårdagens skitinlägg lade jag ju ut ett par bilder, bland annat den här.

Screen Shot 2014-11-20 at 18.44.32

Och i MIN värld behöver man inte vara sjökapten på färjan mellan Smögen och Kungshamn för att se att det är silhuetten av Smögen. Vattentornet är ett OMISSKÄNNLIGT landmärke vilket man vet om man bara satt sin fot på Smögen kanske en endaste ynkans gång. Man vet det definitivt om man kör båt/seglar med ögonen öppna upp och ner längs västkusten.

Nu tänker jag skvallra på “Elefantpenismannen”. Eftersom han alldeles tydligt körde fulspel igår. Han är ju gift med Enlisailivet och de seglar ju böljan den blå mest hela tiden. Var det någon jag trodde skulle gissa rätt och först så var det antingen han eller hon.

Idag frågade Enlisailivet var det var, eftersom hon mer eller mindre legat sömnlös efter diskussion med sin gode make om just bilden igår. Hon hade hävdat Smögen medan han, med en dåres envishet, hade vägrat Smögen och övertalat henne om att det absolut inte kunde vara det. Nu säger inte det här så mycket om man inte är just snedseglare eller västkustbo, men enligt hörsägen hade han till och med varit nere på Rörö och gissat. Vilket är lite pinsamt fel. Men nu tror ju jag att han hade en agenda med sitt felgissande eftersom de satt på varsin ort med varsitt sjökort och funderat över geografin.

Han ville helt enkelt inte att hon skulle gissa rätt först. Vilket hon ju faktiskt gjorde när hon sa Smögen.

Idag ser hon att han faktiskt har kommenterat. Det HÄR.

Screen Shot 2014-11-21 at 11.55.12

Han hade alltså, helt obrydd, snott hennes Smögen efter att ha hävdat att det var fel.

Då förtjänar man att outtas på bloggen. Sen förtjänar man även ett vänligt men bestämt förslag om att kolla synen och att kanske börja använda läsglasögon.

Och så förtjänar man en smula smädelse om det nu var så att man faktiskt inte trodde att det var Smögen. För har man lyckats segla västkusten upp och ner och ner och upp utan att se att det är svampen så tror jag att det är frun som styr skutan medan maken sitter och blundar. Eller så behöver maken skitstarka glasögon. Snabbt.

Men du hade fel på Rammen. Vi ligger mellan Hampholmarna och Långö.

Nu kan du ta fram läsglajjorna och leta upp det på sjökortet.

Fulspel minsann. Väldigt mycket fulspel.

Jag tror vi skall ha fler tävlingar om vad som ligger var utmed västkusten hehe.

0 thoughts on “När en man lurar sin fru och blir påkommen med fingrarna i syltburken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.