Gunilla Swahn

Eller Jan Öyvind Persson? Ni bestämmer.

För det här blir bara ett vanlig skitinlägg, inte DET skitinlägget. Jag somnade nämligen lite tidigt pga orsaker.

Orsakerna igår var att jag vaknade 05:30 av kräkande hund. Inte bara en gång heller, utan mer exakt fem gånger, och det går inte att höra det ljudet utan att tycka väldigt synd om jycken. I det här fallet Liten, eftersom man relaterar. Varje gång.

Och varje gång känner man sig lika blåst när man har tröstat illamående hund, hållit undan håret och viskat små söta ord i örat “att det snart blir bra”. Vilket det ju alltid blir. En hund glömmer ju liksom av sin “magsjuka” efter tre sekunder, stirrar uppfordrande och säger “JAG KAN TA LITE FRUKOST NU TACK”.

Inte som vi, som bäddar ner oss i tre dagar och lever på te och skorpor.

Men likt förbaskat rusar jag upp av medlidande varje gång. Efter alla dessa år. Oavsett klockslag. Ingen skall behöva må illa ensam liksom.

I vilket fall som helst, när hans tresekunders magsjuka hade gått över och han hade fått frulle och promenad och sedan kurat ihop sig i sängen igen tyckte jag det var meningslöst att gå och lägga mig igen. Vilket betyder att jag skurade golvet klockan halvsju igår morse och sen satte jag mig med frukost, dator och levande ljus och lät fredagen kickstarta.

Jag hade lite att hinna med före eftermiddagens klipptid.

Och det var väl ungefär andemeningen med alla de här orden. Jag klippte mig och fick ögonbryn igår. Nu ser jag ut som resultatet av en påsättning utförd av Jan Öyvind på Gunilla. Ett kärleksbarn.

IMG_5505.JPG

Men jag är nöjd. Som vanligt. Tro det eller ej.

Det är så skönt att slippa den skatteverksgrå utväxten och få lite omvårdnad.

Meningen var ju dock att jag skulle skriva om den andra skitincidenten. Men när man är uppe med tuppen och skurar golv så somnar man till Doobidoo.

Kan ni förlåta mig? Om jag lovar att gottgöra er idag?

Förlåter ni mig inte får ni arga ögonbrynen.

PS: Petra, du har inte alls bokat bord på Park. Jag var så nyfiken att jag frågade när jag gick förbi igår. Har du med tänkt smyga omkring i stan utan att säga hej alltså? Mvh, Stalker

0 thoughts on “Gunilla Swahn

 • Sätter mig i soffan & rullar tummarna medans jag väntar på DET skitinlägget 😀

  Samtidigt som jag inte låtsats om att jag behöver städa, putsa fönster och strax gå ner till tvätthelvetet igen för måste få gjort allt denna helgen när jag är ledig, för sen jobbas det nästan hela nästa vecka så då finns det inte mycket tid & ork över

  • Oerhört vänligt av dig 😉 Herregud, jag skriver nog fler tecken i veckan nu än när jag pluggade. Ni bara kräver och kräver hehe.

 • Du har min förlåtelse….som en vis man sa :Always be yourself unless you can be Gunilla Persson,then be Gunilla Persson…..Men herregud kärleksbarn,nej med den minen kan du ju skrämma skiten ur vemsomhelst.Var det så att du gav maken den blicken?ciao f ett soligt Toscana

 • Klart du är förlåten.
  Jag har roat mig med att plocka ihop beställningen på min nya dator. Så om någon vecka får jag en sprillans MacBook Pro med tillbehör. Fan, vad jag längtar.
  Den här datorn jag sitter med nu har börjar uppföra sig konstigt men jag hoppas den håller tills den nya kommer.

  • Kongratulationer. Själv fick jag tillbaka min Air igår. Mycket riktigt var det hårdvarufel sen “födseln” och ett måndagsex.

 • Klart Du är förlåten o självklart att man studsar upp när hunden mår dåligt. Det där ulkandet kan ju skrämma livet ur en ju, plus att man vill ha lite kontroll över var den där “uppkastningen” hamnar. Tycker annars att JanneÖ o Gunilla kombinationen blev ovanligt lyckad om vi ska prata hundspråk. Resulterade ju i BÄSTA bloggen, tack för alla glada skratt Du gett/ger mig!

  • Ja det med. Man vill gärna styra placeringen lite, även om det var för sent igår. Men man tycker ju genuint synd om dem. Eftersom man alltid glömmer att de inte tycker särskilt synd om sig själva. 🙂

   Och du. Tack. Igen. Du måste vara den bästa komplimeraren i världen och jag rodnar varje gång 😉

 • Nä, vi bokade inte bord (ville inte gå dit om det ev ösregnade), jag ringde i idag men då var det fullt. Men gick bra ändå, fick vänta 5 min i baren och sen mölade vi oxfilé, hamburgare och créme brulée. Gööörgott!!
  Jag hade full koll på dörren (om det skulle dyka upp nån med cykelbrillor) men vi var där tidigt och nu jäser vi på hotellet. Inga festprissar direkt. Tack för supertipset!!

  • Visst är maten, särskilt oxfilén, to die for. Jag vet ingen godare. Ikväll var vi inte där, hade jag vetat att du var där hade jag kommit. När drar ni imorgon?

   • Jag är så mätt!! Fortfarande.
    Vi åker nångång efter frukost imorgon via stora sportshoppen (för det är väl öppet imorgon?!? (måste kolla upp det)).
    Fint hotell även om vårt rum är rätt litet (men det är ju bonuspoäng-gratis) men på rummet finns inget wifi!!! Helt otroligt!! 2014!!
    Synd att jag inte läste din blogg förrän nu på kvällen idag, annars hade jag ju kunnat hinta när vi skulle vara på Park. Men istället kanske jag får äran att tillbringa sommaren i samma hamn som dig, hundarna och pruttisen 🙂

    • Garanterat öppet. Vet inte när de stänger dock.

     Och JA. Du borde ha hintat, då hade jag knatat ner såklart. Det var ju därför jag frågade när jag var där igår om ni hade bokat. Stalkervarning på den 😉

     Då har ni inte ens vinkat på båtarna i hamnen.

     Ni är hjärtligt välkomna att hälsa på oss allihop till sommaren såklart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.