Man skulle kunna tro att jag är sponsrad men det ÄR jag inte

Faktiskt. Och ni som har hängt med från början är nog säkra på det eftersom jag har pratat naglar sen dag ett. Först var det Depend och deras gellack och nu är det Jessica och hennes REQ.

Så nej. Jag råkar bara vara barnsligt förtjust i nagelpyssel. Och måste ju därför tipsa om ytterligare hand- och nagelvård.

Sen tycker jag fortfarande inte att man börjar med bajs före frukost. Det är äckligt. Då tar man något oskitigt före skiten.

Jag köpte det här när jag gjorde mina fantastiska naglar i onsdags.

nagelspa

För att det verkligen behövs under den här SKITÅRSTIDEN (min dator har lärt sig att skriva det ordet med versaler automagiskt nu).

Egentligen är det fem delar, men det räcker att köpa tre tänker jag. Så ni inte undrar om jag totalt har tappat det som saknar steg ett.

Första steget handlar egentligen “bara” om att tvätta händerna och femte steget handlar om att smörja in händerna med handkräm, och där byter jag inte ut min Elisabeth Arden 8-hour mot allt smör i Småland.

Har ingen som helst aning om var man kan köpa det om man inte bor i den här stan, så egentligen är det ju skitkass “reklam”, men OM ni snubblar över det någonstans så bara köp det. Samt deras nagelolja som är oslagbar. Det här ingår i förbrukningsvaror om man inte vill ha ödlehänder. Och är det något jag hatar så är det just vinterödlehänder. Sommarödlehänder är lite enklare att hantera.

Vad det egentligen handlar om är att jag är livrädd för att se gammal ut på händerna, för det inbillar jag mig att jag inte gör…än.

I år är faktiskt första året som jag har fått lite ödleaktig hud på sidan av händerna och det skrämmer skiten ur mig eftersom jag brukar ha babylena händer.

I år är därmed första året som jag verkligen överdoserar handkräm och nagelolja.

Och nu är det här året det första året som jag har nagelspa för händerna. Själv. Medan jag funderar över om man är helt dum i huvudet som i alla år har vårdat fötterna med fotbad, peeling etc etc … men inte händerna?

Jag förväntar mig att händerna skall ha blivit minst 20 år yngre när den här SKITÅRSTIDEN är över.

Skulle det vara så att någon mer än jag är intresserad av nagelspa kan jag fråga Jessica om det går att köpa någonstans?

Eller så kanske jag kan fråga henne om jag kan få lotta ut ett par kit (obs: det lovar jag inte eftersom jag absolut inte har frågat henne än, det här är bara jag som sitter och klurar i ren imponering över att ha bäbishänder igen.

Vad tror ni?

Någon mer som är intresserad av att inte se ut som skräcködla?

Godmorgon 🙂

0 thoughts on “Man skulle kunna tro att jag är sponsrad men det ÄR jag inte

 • Vad jag behöver vet du ju redan.
  …bara det inte doftar för mycket och “fel” om dom där sakerna. Jag blir tokig av doftande tvålar och handkrämer. … får väl kolla om det finns i den här stan också och se om man kan få sniffa lite på det.

  • Det finns i Sthlm, på Drottninggatan om jag inte minns fel. Men det luktar inte så mkt, det luktar som Aloe Vera mest…och Aloe Vera luktar ju inte så mycket alls?

   • Aloe, fast inte Vera, växer i mitt köksfönser. Alldeles fantastisk att ha till hands när man bränner sig. Kanske skulle börja sno ett blad och gnida händerna med även när jag inte bränt mig…

    Får ta mig en promenad längs gatan och se om jag hittar något.

 • Har du testat silversalva någon gång? Man kan köpa det i välsorterade djurbutiker bla. Den kan du använda till vovvarnas tassar och det är verkligen bra för händerna. Annars håller jag med dig om Elisabeth Ardens 8 hour creme som är sagolikt bra.

  • Har aldrig hört talas om. Nu blev jag jättenyfiken. Skall googla så fort jag kommer hem 🙂 Vovvarnas tassar behöver ju verkligen nu med.

  • Grattis. Till att ha fått tag i grejorna alltså 🙂 Och jag tror kanske att Mjölby är större än Strömstad nästan va? (Nu måste jag googla – återkommer)

   • Okay, nu kan jag fortsätta. Kunskapstörst stillad. Mjölby var ju för bövelen dubbelt så stort.

    Det betyder att ni har REQ-nagelfixare i stan alltså. Visst var det bra? Och inte dyrt heller?

 • Ja, jag har ju också alltid älskat det här med nagelpyssel och är skitsur över att jag blivit allergisk mot Gellack m.m.
  De där grejerna för händerna ser intressanta ut. Värt att prova. Själv kör jag med vanlig peeling även på händerna, smörjer mig ofta med HTH Creme samt sitter med händerna insmorda med mandelolja och tunna plasthandskar på ett par gånger i veckan. Glömmer jag mandeloljan så här års så spricker nagelbanden direkt. Suck!

  • Tro det eller ej men jag har faktiskt aldrig provat Depends. Mycket har jag provat, men inte den. Kan vi få ett utlåtande sen? Dvs om den var väldigt kladdigt eller om den gjorde sitt jobb och sjönk ner under naglar och nagelband som den ska. Och doften. Såklart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.