Montazamis Hämnd?

Jag måste faktiskt erkänna att jag fortfarande småfnissar (okay, gapskrattar) när jag tänker på gårdagens avsnitt av SHF och Montazamis kommentar om korvar och kalsonger (låter som en fars med Stefan och Krister). Att man faktiskt har korv både där fram och där bak i kalsongerna.

En del har även korv på armen.

tatueringBilden lånad härifrån

 

Min första tanke var att det ju är sant ibland. Eftersom maken hade just korv både där bak och där fram två båtsemestrar i rad.

Har jag verkligen aldrig berättat om att han lyckades skita på sig en gång per semester två år i rad?

Det har jag väl?

Den ena gången var jätterolig (eftersom han var i en affär och handlade verktygssaker) och den andra gången blev jag svinarg (för då var han i sängen).

Om jag INTE har berättat det är det något som ni överhuvudtaget vill höra?

Alla har ju inte lika kass humor som jag menar jag, jag har aldrig kommit ur kiss- och bajsåldern och är på ungefär samma nivå som en sexåring.

0 thoughts on “Montazamis Hämnd?

 • Tina Johansson says:

  Självklart ska du berätta!!

  Jag har också skrattat åt det där med korvar och kalsonger sedan igår! Och åt meningen “The bigger the better.. nej de kan jag inte köpa till Kamran!”

  • Då kommer det. Jag är också extremt lättunderhållen när det handlar om kiss och bajs.

   Men jag har så otroligt svårt att fatta att jag inte har skrivit om det tidigare.

 • Kör på du. Jag tror jag läst alla inlägg, men det där minns jag inte. Och det borde jag väl?
  Kan f ö säga att jag inte har en tillräckligt stor kudde för att titta på fruarna, jag ser trailersana (???) och sen läser jag era kommentarer. Det är nästan så det går åt en kudde iaf.

  • Ja du borde minnas det, eftersom det hände två ggr och har jag skrivit om det så borde jag ha skrivit om båda gångerna samtidigt. Ändå ringer det en klocka att jag har skrivit om det. Jag är dement.

 • Jag tänkte att Maria menade en korv fram och ett korvbröd där bak. Men det är ju bara jag det.

  Man får tänka de osagda sista orden hos Maria, så brukar det make more sense 😉

 • Haha ja jag garvade också åt korv pratet igår på SHF, klart som tusan att du måste berätta hur det gick till när mannen din inte kunde hålla sig, fnissar högt.. Jag ligger hemma och sjuk hela veckan så behöver garva lite 🙂

  • Will do 🙂 Skall bara leta igenom bloggen först och se om jag verkligen verkligen inte har skrivit om det innan.

   Krya på sig 🙂

  • Tack ska försöka bli frisk men den här hösten har varit bedrövlig vad gäller sjukor. Åh det ser jag fram emot bajshistorierna vill säga haha

 • Berätta! Sånt är alltid kul!
  Bara för att göra er lite avundsjuka – jag ligger efter i Hollywood fruar programmen. Nu kan jag avnjuta 2 eller 3 på raken ikväll… oftast tycker jag nästan att alla era kommentarer är roligare än själva programmet!

  • Det är faktiskt lite gottigt. Jag har ju tydligen ett osett program, eftersom jag kollade fel när jag skulle kolla förra veckans program. Det får bli godnattprogrammet ikväll 🙂

  • Jag har sökt igenom bloggen med ljus och lykta och hittar inget, jag har tydligen nämnt det i ett skitgammalt (HÖHÖ) inlägg men inte skrivit om det, så det kommer 😉

 • Alltså jag har en känsla av att du HAR berättat om maken! Kan det vara så att du har nämnt det i någon kommentar?
  Men nej, jag tänker inte läsa igenom alla dina inlägg med kommentarer för att se vem som har rätt! 😉

  • Jag sökte på ett väldigt specifikt ord som var inblandat och såg att jag verkade ha nämnt det liksom i förbifarten. Men jag hittade inget mer. Men visst känns det som att det skulle vara ngt jag har skrivit om 😉

  • Jag blir så glad när jag läser att jag inte är ensam om att vara lite medelålders och fortfarande tycka att kiss och bajs är jätteroligt. Det och folk som trillar 🙂 Det kommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.