I väntan på skiten

Jag har letat ihjäl mig efter gammalt inlägg när maken sket på sig två semestrar i rad, utan att hitta något. Det enda jag hittade var att jag, i ett inlägg, hade nämnt sådär i förbifarten att han hade fisit en hjärtformad fläck på lakanet och då menade att “allt under en tesked räknas som fis” medan jag var VANSINNIG.

Det är alltså det enda jag hittar om det, vilket verkar helt orimligt. Men då får jag ju bara helt enkelt skriva om det. Eller om jag inte har skrivit om det så får jag skriva OM det. Jamen ni hajar. Det kommer i vilket fall som helst ta en stund och jag tänker att ni kanske inte vill ha hjärtformad skit serverad till frukost. Så ni får det någon gång under morgondagen, men inte före frukost.

Under tiden kan ni få njuta av dagens “förbrukningsvaruinköp”. Det vill säga, besöket hos Jessica som återigen fick fria händer att skapa konstverk av mina naglar. Vi kämpar med att få till en kväll med nagelfix och skitsnack, men nu gör ju inte människan annat än att jobba och spendera fritiden med att tävla i nageltrixande. Sist jag var där hade hon ju precis sopat hem tre medaljer i nagel-OS i London och den här gången hängde en sprillans ny silvermedalj från…hmmm…någon stor tävling i Tyskland om jag inte minns helt fel. Jag kan ha råkat glömma fråga eftersom jag fastnade med ögonen i medaljblinget.

Hon är verkligen duktig på riktigt.

Och så här blev det idag.

nails2

Jag är som vanligt supahdupahnöjd.

Och ni måste ju faktiskt verkligen se detaljerna.

nails3

Så JÄKLA snyggt.

Även första gången jag har den formen på naglarna. Jag har ju alltid “kantiga” naglar, men har ju testat stiletto (som jag älskade). Däremot har jag aldrig haft droppformade tidigare.

Jag älskar de små rara spindlarna som bryter av mot det svart/vit/silvriga.

Är ni någonsin i den här stan så måste ni ta ett besök hos Jessica, hon utför mirakel. Att jag säger det borde ju säga allt, jag som aldrig någonsin övermindödakropp skulle låta någon annan komma i närheten av mina naglar blir nu bara mer och mer modig.

Och ja, vi SKALL få ihop en träff med nagelfix och skitsnack. I Göteborg. När hon har en paus i flängandet mellan nageltävlingar.

Någon verkar ju ha bestämt att Stockholm är Sveriges centralort och att allt kul skall hända där. Nu bestämmer jag att det inte skall vara så mer, det är hög tid att något händer på västkusten faktiskt.

HÖG tid.

0 thoughts on “I väntan på skiten

 • Snyggt, fast jag kan inte påstå att jag skulle vilja ha spindlar (som mest ser ut som kvalster tycker jag) på naglarna, men var och en blir lyckligt på sin fason. 😉 Kan man ta sig till Göteborg för en rimlig kostnad, så varför inte! Jag skulle gärna åka till din nuvarande hemstad också, bara man kan ta sig dit med allmänna medel!

  Papperssortering och flytthjälp tillsammans med den här årstiden har torkat ut mina händer … och naglar. Så nu har de gått av IGEN! morr

  • Fniss. Kvalster alltså. Kvalster med bling i så fall. Jag gillar dem och funderar på att döpa dem som mina nya fyra husdjur 😉

   Åh nej. Jag HATAR verkligen den här årstiden, den är rena rama döden för händer och naglar. Och att sortera papper gör ju inte saken bättre. Jag köpte faktiskt något hos Jessica idag (ja jag vet OM köpstoppet men nu var det både billigt och nagelrelaterat) som var tre olika grejor för att kunna ha nagelspa. Har inte kollat skitnoga på grejorna ännu, men blev varmt rekommenderad så här i vintertider. Annars lever jag som vanligt på olja och Elisabeth Ardens 8-hour handkräm. Bästa handkrämen i vääääärlden.

   • Lacket var snyggt och blinget gillar jag, det är bara de där spindeldjuren jag inte är så väldigt förtjust i. 🙂
    Jag oljar och smörjer, men tror att de små nagelstumparna som nu är kvar skulle behöva lite lack som skydd också … får bli ett väldigt osynligt lack isf, självlysande stumpar är inte min melodi! 😉

    • Okay, nu skall jag fråga för miljonte gången, varför använder du inte ditt gellack som faktiskt skyddar dina naturliga naglar medan de växer? Du kan ju använda bara grundlack och topplack så det är genomskinligt?

     • Förlåt!!
      Jag har låtit ytan på nageln läka lite, skavde ju av övre lagret/-n när jag försökte ta bort med olja. Sedan har naglarna haft sprickor från sidan som jag har varit tvungen att klippa/fila bort och då är det för lätt att måla på huden, har alltså velat att naglarna ska växa ut så pass att jag kan måla dom utan att riskera att måla på huden (vill ju måla över sprickan för att den inte ska bli värre), sedan blev jag lite avskräckt av oljan så jag har inte vågat testa med foliepaket och den andra borttagningen. Men du har rätt, kör jag utan färg så kan jag ju faktiskt låta det växa bort i värsta fall!
      Jag SKA, jag lovar!
      🙂

     • Ja! Kör du ofärgat behöver du inte bry dig om borttagning alls och då kommer naglarna få lite bättre chans i vinter under SKITÅRSTIDEN. (Ja, det ordet måste alltid skrivas med versaler faktiskt) 🙂

      Skall visa det där kitet jag köpte igår, nagelspa. Som jag inte testat än men som låter alldeles ljuvligt under den här SKITÅRSTIDEN.

   • Mina händer förstörs helt på jobbet, och jag gnager tyvärr med. Lärde mig idag att naglar och hår växer snabbare under varma årstider och långsammare ju äldre man blir. Ändå ser mina ut som skit 😉

    • Och så upprepar jag mig igen. GELLACK. Eller ett lager akryl/vanlig gel, tills du har slutat gnaga.

     Det är helt sant, det växer mer under sommaren. Men det där med långsammare ju äldre man blir har jag aldrig hört. Mina växer orimligt snabbt. Och jag är ju gammal?

 • Naglarna är fina, men ringarna finare. Vill ha……..precioussssssss….
  Men ok, jag kan nöja mig med ett skitinlägg.

  Åsa F
  Ps hur är det med tanden?

  • Dessvärre kan jag inte ge bort ringarna. Eller ja, kan kan jag väl, men jag vill inte 😉 Någon gång skall jag skriva om mina ringar, eftersom alla har en historia och betyder så mycket för mig att jag aldrig någonsin tar av mig dem och känner mig helt naken utan dem. Börjar få lite ångest över viktuppgång och om den har tänkt sig att fortsätta för då kommer jag blir TVUNGEN att ta av mig dem och lämna in dem för förstoring. Katastrof!

   Blah. Don’t mention the tand. En never ending story, men det gör i alla fall inte lika ont. Hur har ni haft det?

   • Kan inte bestämma mig om det var bra eller dåligt att åka iväg 2 veckor i okt/nov som vi gjorde. Alltså missförstå mig rätt, det var fantastiskt att komma bort, få lite sol på snoken, bad osv. MEN att komma tillbaka och så är det mörkare och gråare än innan man åkte. Jag klarar nästan inte av det. Florida var bra, första gången för oss. Då vi ville se och göra en hel del så blev det mycket bilåkande, det var det sämsta. Bäst var solen, havet och wait for it…..(du vet vad som kommma skall) shoppingen 🙂

    Ringinlägget ser jag fram emot.

    • Ja utan bil klarar man sig inte. Men jag har iofs inget emot just det, för då kan man flytta på sig om man ledsnar på ett ställe.

     Men du har nog banne mig rätt i det där med oktober/november. Det är för lång tid kvar av eländet. På den tiden (dvs fyra år sen) som vi åkte minst en gång per år, så brukade det bli slutet januari/början februari. Då är det kallast här och inte lika lång tid kvar.

     VAD köpte du? Låt mig dregla över din inköpslista nu. Puhlease?

     • T-shirts, jeans, byxor, paljettkofta, klänning, träningskläder, gympadojjor, nya hörlurar, väst. Fasen inte så mycket att dregla över när det kommer på pränt. Men jag är nöjd med mina fynd.

     • Skitlurar från JVC, jag snålade ur, stod och höll i ett par Beats. Tänkte att jag ska ju bara ha dem när jag kutar, inte behöver de kosta så mycket. Grrr….!

     • Men hallå. Man snålar INTE med lurar. Jag hävdar fortfarande att de lurar jag nu har och använder dygnet runt är oslagbara. Värda varenda krona och med tanke på att jag nu haft dem i ett år ch sover med dem varje natt så har de inte kostat särskilt mkt per användning. Att springa med billiga skitlurar är ju dessutom hopplöst, för ljudet blir…ännu kassare än om man sitter still.

      Jag säger fortfarande Bose Q20 (i eller inte i beroende på om man har iPhone eller Android), har tom fått över PGW på min sida nu och Tinna har redan ett par. Lurkärlek.

 • Fråga om hon kan göra katter och jag kommer PÅ EN GÅNG!!! Skitfint, jag dyker gärna upp på nagelkvällen om jag orkar befinna mig i offentligheten så länge.

  • De här spindlarna är mina nya kompisar. Tror att de klarar disk, de sitter som berget. Jag har lurviga hundar och har redan testat hållfasthet genom att fastna jättemycket i deras päls med spindlarna. Pälsen ryker, inte spindlarna.

  • GELLACK. Du Kan INTE Bita I Det. Jag känner mig som en papegoja nu som skriver det hela tiden.

   Men ja, tack…det är skitsnyggt 🙂

    • Inte om man går till vettig person med koll och säger varför man vill ha det och vad man vill ha hjälp med. Då skall inte nageln under skadas så mkt alls. Möjligen översta lagret, men det sliter man ju ändå ut genom att bara…ha normala naglar 🙂

 • Kan man få övernatta i pannrummet då, eller har maken son permanenta sovplats där? För Göteborg är långt från MIN permanenta sovplats, tyvärr. Och jag VILL vara med på nagelfixarkväll, faktiskt!

  • Fast hon HAR ju det. Typ. I Göteborg iaf, även om det inte är just hon som sitter där. För du kan ju glömma att jag släpper iväg henne härifrån i första taget. Och jag vet inte riktigt hur vi skall kunna klona henne? Men du har ju för bövelen inte så långt hit? Kan du inte boka tid och komma hit med jycke och man och hälsa på oss?

   • Jycken är på väg mot löp och även om jag kan tänka mig att både Stor och Liten skulle bli överlyckliga över att se henne igen så får hon nog bli hemma. Parning ska det bli men då med en welshhane. Snygg som få. De har ju gjort det förut så vi hoppas på bättre tur den här gången. Men – hälsa på lät nice. Ska “bara” först… Vart tar tiden vägen?

    • Stor och Liten låter hälsa att nu får det vara nog med besök utan Sintra. Faktiskt. Och så undrar de vad det är för fel på portiswelsh?

     • Jag tror att det skulle bli en fantastiskt rar ras. En halv Liten och en halv Sintra är ju en perfekt jycke. Något överkelig kanske?

 • Haha var väl romantiskt med en hjärtformad fis haha.
  Snygga naglar! Testade på det där med att fixa gelenaglar, sjukt snyggt men opraktiskt och mina ramlade av tidigare än vad det var lovat att dom skulle hålla 🙁

  • Nej, det var faktiskt inte rart alls 😉 Inte när man låg bredvid. Tog även kort på det men det fotot skall ni nog vara glada över att jag inte hittar nu.

   Hur länge höll de då? Mina vanliga gelnaglar håller i minst en månad. Gjorde du själv eller på salong?

 • Jag älskar dina naglar. Är superavundsjuk på dem men älskar dem. De där var så coola. Jag gillar ju spindlar som dekoration men han jag är gift med är inte lika förtjust så som den hänsynsfulla fru jag är så har jag inte några som prydnad längre. Bara en och annan levande som fångar flugor. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.