Köpstoppsbloggarna

Dag tre påbörjad och jag har inte köpt ett smack. Men det är ju inte så himla konstigt eftersom jag inte har gjort något. Möjligen lite konstigt att jag inte har tyckt ett dugg synd om mig själv och fönstershoppat online, men inte ens det har jag gjort.

Nu vill ju jag att alla som bloggar och är med på det här tjoar till i kommentarsfältet så jag kan hålla koll på er. Och så att jag kan lägga upp alla bloggar på min blogg. Tanken är både ego och god. Först och främst har jag ju inget närminne alls och behöver en påminnelse och för det andra tänker jag att köpstoppet kan förgrena sig.

Eftersom jag inte har någon självinsikt alls så tänker jag att vad som började med en liten skitidé borde kunna sprida sig och sen när det har spridit sig klart så har vi startat ett nytt och fräscht parti som jag tänker bli statsminister i.

Näe, inte partiledare. Statsminister.

Sikta mot stjärnorna liksom.

Eller så är jag mer realistisk och vill åtminstone lägga upp alla bloggar under köpstoppskategorin.

// Statsministern

0 thoughts on “Köpstoppsbloggarna

  • HAHA! Du har ju bara SÅ rätt. Det har jag inte ens tänkt på. Helt plötsligt kommer det existera en önskelista. Vilken bonus.

 • Har heller inte köpt ett skit o e inte med i gänget pga taskig ekonomi, problem solved. Men ursäkta min Moder Theresa approach. Men kan vi inte alla ge en liten tanke = en liten slant till något gott, när vi nu sparar så mycket pengar? Själv ömmar jag så för skitungarna2011.blogspot.se, vilken tjej, vilket engagemang. Mitt hjärta blöder av tacksamhet att sådana som Emma finns. En tjuga räcker, det är en tjuga till något gott. Vi kan inte ändra livets orättvisor men vi KAN ändra livet för någon. Så alla bidrag är välkomna, en hunka, en tjuga, allt tas om hand på bästa vis!

  Sorry blev lite allvarligt men önskar såklart att tandjäveln ger sig, Va f-n bråka med Dig liksom? Verkar lönlöst. Murphy kan slänga sig i väggen. Å nu har Ni ju HELA resan framför er. Det är väl ändå bästa känslan. Vakna, kolla packningen, åka till flygplatsen, checka in åhhhhhhhhhh sen ren njutning. Älskar att vara på avgångshallar. Tanden få helt enkelt ge sig eller så ryker hen, är det “långt” bak kan jag lova att det GÖR inget, inget man märker av. Säger hon med färre tänder än Du vill veta.

  • Men det är ingen dum idé alls. Jag tänker att ett smart upplägg är att se, när utmaningen är slut, hur mycket vi faktiskt sparat genom att inte okynnesshoppa och då göra en stor grej ihop av det med. Alla som är med har ju inte bloggar, men de flesta har ju något i form av sociala medier. Alla får vara med och fundera över ett välgörande ändamål (eller flera) och så gör vi det till en stor avslutningsgrej med pukor och trumpeter.

   Svinbra idé.

 • -inte köpt något till mig själv mer än mat 🙂

  Enda jag skulle kunna tänka mig köpa just nu iaf är nån typ hitta appletvfjärren grej om det hade funnits för den lille jäveln lyckas alltid försvinna

  Däremot kommer jag köpa en skjorta till Toker fast som inte är ny, men såg i en köp & sälj sida på fejjan en som sålde en skjorta med Döskalle på ryggen, så den får väl bli en av Tokers julklappar och 3 mössor jag beställt till Toker, Dumbo o Guddottern som ev får bli julklappar beroende på vädret, blir det massa minus innan jul kanske de får mössorna innan annars i julklapp

 • Aha…..det är du, som ligger bakom att reporäntan ligger på 0 % numera……OK, I´m in…..mest för att det är så sabla tråkigt att handla när det är skitväder ute…..:)

  • Hahahah ja, jag har SÅN makt. I och med att jag planerar att bli statsminister så började jag med reporäntan (men den nollades väl före köpstoppsstarten?). 😉

   Bra där, det ÄR verkligen pisstrist rent generellt den här årstiden. Ett litet köpstopp hit eller dit gör ingen skillnad.

 • Hmm, man kanske skulle väcka liv i bloggen igen! — Fast den skulle ju flytta först och jag skulle lära mig hur det funkar att ha en blogg i WP (tror att det är det dom har på det där stället)
  och innan det ska jag bara …

  Men nu ska jag packa stickning och gå på stickcafé. Det finns många affärer på vägen …

 • Har inte heller köpt ett jota, men ska till stan imorgon med min bästa vän och då finns det risk för att det slinker ner lite mer än flyttlådorna som är högsta prio…….men ska verkligen tänka både en eller två gånger om jag verkligen måste 😉 PS. jag lovar att stödja dig i ditt försök att bli statsminister 😀

  • TÄNK…lova att du verkligen tänker “BEHÖVER jag det här”. 🙂 Just idag är jag på lite småruttet humör så det känns som att jag “behöver” rätt mycket, men inser sen att det faktiskt inte är så.

   Hoppas verkligen på stöttning, ni är ju med i partiet 😉

 • Ja, Jag är ju med.
  Har inte okynnat men valde godis istället för macka vilket gör att veckans smaliskontrakt inte får nån guldstjärna.
  Ångestpåslag efter klientsamtal och handledning för masteruppsatsen does that to you 😉

  • Men du har det ju lite dubbelt så svårt faktiskt, så att klara en av två när det är visst stresspåslag tycker jag ändå är imponerande. 🙂

 • Klarar mig bra, finns inget jag behöver just nu. Inget att köpa mer än mat så klart, tror inte att vi kan klara oss på yoghurt 😉
  Kan jag få bli någon typ av minister när du är statsminister?

 • byggareBobsmamma says:

  Jag är ju med, men SUCK (NOT), ska snart till NY på en liten weekend. DÅ kan det bli svårt. Men här hemma ska jag sköta mig. Samtidigt tänkte jag nu rensa ur WIC. Bort med allt so kräver: – Hm går jag ner 5 kg passar denna perfekt. osv. Man kan ta med kläderna till HM som där återvinner dem. för besväret får man en rabattcheck ( som vi naturligtvis inte ha användning för just nu, ;-( men ändå.

  • Tycker inte så himla synd om dig som skall till NYC faktiskt. Och då BEHÖVER man inte. Jag tänker inte gå bananas i affärerna i FL, men jag tänker baske mig inte stå och tantmuttra i ett hörn i butikerna och säga “I am sorry but I have a köpstopp here”. 😉

 • Hmmm jag måste ha missat inlägget om reglerna för köpstoppet. Har du ngt gammalt inlägg om det så går jag och läser det, men köpstopp precis innan jul?

  • Men julklappar gills ju inte såklart. Och som Enlisailivet kom på, helt plötsligt kommer man ha något att önska sig, för man kan inte köpa det själv. Reglerna är svinenkla, inget okynnesshoppande bara 🙂

 • Jag är med har tom länkat hit till dina inlägg om det kommer fler som vill vara med på fejjan sen…..

  Inne på dag fyra nu och ännu inte köpt mer än en flaska vatten. Det skyller jag på att jag var 40 mil hemifrån och inte kunde hämta I kranen…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.