Det här är bloggen som talar

Min matte har ju varit dödstrist på sistone. Och jag känner mig inte särskilt väl omhändertagen faktiskt. Hade jag varit någon av hennes älskade hundar hade hon minsann brytt sig, för till dem köper hon mat, nya bäddar, halsband och annat så de både kan äta, dricka, leka och vara vackra.

Här får jag gå och bli gammal och ful.

Man SKULLE kunna tycka att matte borde ha skärpt sig nu när hon fått nya glajjor och faktiskt kan se hur jag ser ut, men icke då.

Hon fokuserar på husse, husdjur och hollywoodfruar. Inte mig.

Så nu tar jag över alldeles själv. Jag har ju alla hennes login och lösenord så jag kan göra precis vad jag vill utan att hon kan hindra mig. Och så har jag Admin Anka på min sida, hon struntar minsann inte i mitt förfall. 90-talet ringde och ville ha tillbaka looken liksom.

Vad tror ni om att jag gör en hostil make over som man blir glad över? Med hav och sommar som tema?

En liten sneak peek.

Screen Shot 2014-11-04 at 11.22.06

Det är himmel och hav i bakgrunden ifall någon undrar.

Jag tror till och med att matte hade blivit glad över det faktiskt, även om hon har fullt fokus på att det är skränkärringar på TV ikväll igen.

Vad tror ni?

0 thoughts on “Det här är bloggen som talar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.