Alltså det här är ett gammalt tips från Micke

Men ett nytt köp. Till mitt försvar vill jag bums säga att det inte var jag som köpte och jag hade heller ingen aning om att det hade inköpts.

Då kan det inte gå på mitt konto va?

Erkännas bör att det kunde lika gärna varit jag som hade köpt. Eftersom jag bad om tips för fästen till GoPro till hundar för en evighet sen. För att filma världen ur deras synvinkel. Så okay, jag kan ta på mig halva skulden. Men efter att inte ens ha gjort slut på matpengar sedan köpstoppsstart ligger jag ändå på plus. Och min enda abstinens är brist på fluffiga stickade tröjor. Vilket har ytterst lite med kamerafästen att göra.

Vi skall prata abstinens när jag har pratat klart om kamerafästen. Så jag inte tappar den röda (och åh så fluffiga kanske?) tråden.

Den här köpte maken igår.

IMG_1195.PNG

Tack för tipset Micke.

Sen monterade han den på (den åh så fluffiga och perfekt tröjluddiga) hunden. Laddade kameran, fixade så allt funkade och sen drog han till torpet med jyckarna.

Det är tydligen senaste hobbyn, att filma på hundar i smyg och att låta hundarna filma själva i smyg. Det förstnämnda har inte gett resultat eftersom de inte varit ensamma så spänningen var olidlig när det gällde det sistnämnda. Att få se murbräcke(tröj)hunden stånga sitt syskonbarn i vidvinkel.

(Ja, jag HAR verkligen tröjabstinens, men jag kämpar)

Klart det gick åt skogen i skogen.

Inget var lämnat åt slumpen, maken startade kameran. Jyckarna lekte och badade i ett par timmar med kameran på. Ända tills Herr Fitterbitta upptäckte att den var inställd på foto istället för film. Och precis då tog batteriet slut.

Man kan säga att stämningen var lite brun när han kom hem och besvikelsen var total.

Två hundkameragrejor och ingen av dem har genererat en endaste filmsnutt ännu.

Men den som väntar på något gott (väntar alltid för länge)?

Om min skalle och tand kan hålla sig i schack idag kan man ju satsa på ett nytt försök.

Personligen ser jag mest fram emot att se hundarna bada och stångas i vidvinkel faktiskt.

Men allt hundrelaterat är roligt. Och jag är medveten om min subjektivitet.

Vad tyckte ni om Admin Anka förresten? Jag tycker att hon skall få vara ett stående inslag med tanke på att jag “lagar” routers och svarar på äpplefrågor på distans redan nu.

Och jag tyckte att hon gjorde ett alldeles fantastiskt bra jobb.

Hon är min Sickan och jag är Vanheden.

0 thoughts on “Alltså det här är ett gammalt tips från Micke

 • Du har iaf en modig man,jag hade aldrig vågat komma hem till en kärring med migrän och tandvärk utan att mission was completed….Och kära shoppingförbudsgudinnan jag har S.Y.N.D.A.T….Hoppas det är förmildrande omständigheter men jag har köpt/adopterat en H wait for it UND,vilken kategori under “måsteha”grejor räknas det som?

 • Trevligt med Admin Anka! Det tog ett tag innan jag kom på vad jag skulle fråga om, så jag blev så sen att jag väntar på svar. Får se om det kommer något.

  Hoppas att huvud och tänder är snäll med dig i dag och gläd dig över att du inte har snöglopp! Det har vi. 🙁
  Dessutom delade tydligen någon av veckans alla hostande människor på t-bana och buss med sig av en förkylning, den gör att min näsa droppar lika mycket som taken här utanför i dag. Men är det någon gång som man ska vara förkyld, så är det väl när det är snöblandat regn och råkallt ute!

 • Det här är ju en av de bästa tipsen jag någonsin fått…perfekt julklapp! Bra att du mår bättre nu och vilken tur att det var maken som okynnesshoppade…. eller hur?

  • Ja det var faktiskt inte jag, även om jag hade letat efter en dylik ställning ett tag och det var skitlängesen Micke tipsade mig om att det faktiskt fanns. Nu är det ju dock lite LEDSAMT att det inte blev någon “värld ur deras synvinkel i vidvinkel” igår, men idag kanske.

 • Jag tänkte på dig, eller alla er i köpstoppet igår. Jag hittade en snygg och billig klänning, tänkte :-Behöver jag den här? Svar, Nej. men jag VILL HA den och så köpte jag den! Idag svassar jag runt på jobbet och höstar in komplimanger för den!

 • Hon var så bra att jag missade att gå av bussen vid rätt hållplats i morse för att jag satt och läste vad hon skrev, missade därmed anslutningsbussen till jobb, kom 45 min försent, får jobba in den tiden i eftermiddag. Jag röstar därför att hon endast och allenast får dyka upp här på helgen så att inte mitt arbete blir lidande :-)))

  • Ursäkta, men det var så extremt roligt att jag skrattade jättehögt. Sen insåg jag att det var taskigt eftersom du kom försent till jobbet, men fortfarande SÅ roligt.

 • Jamän ,Ni är ju inte kloka någonstans, I love it, Åh detta kommer inte bli årets julklapp, tyvärr. Herregud va mkt kul vi har att se fram emot. Tacka Gud att maken älskar kameror/foton så att “han” köpte detta å inte är med i “köpstoppet”. Give it to us………….

  • Han har fortfarande inte skapat några jäkla konstverk. Oklart om det är kameran som är motvillig nu eller om det är hundarna?

 • Skönt att du är tillbaka bland oss levande. Mycket trevligt med Admin Anka som t.f. bloggare/svarare när du var out of order. Tycker att hon kan bli ett stående inslag med jämna eller ojämna mellanrum.
  Den där kameran som man sätter på hundarna tycker jag var skitrolig. Och självklart hamnar det inte på ditt konto. Det var ju han-du-delar-med som köpte den samt att det är ju till hundarna.

  • Du är ju en riktig fuskläsare. 😉

   Jag är ju inte där. Drabbades av akut tandlagning som följdes av sjuuuuk smärta och vi fick boka om. Åker om…eh…två veckor är det nu va?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.