Nästan som en melodifestival…

…fast gratis att rösta.

Nu kan ni med andra ord rösta på valfritt team här till vänster (edit: HÖGER…att det skall vara så förbaskat svårt att hålla reda på höger och vänster).

Även om det ser ut som att skatan kommer fortsätta leka struts och låta mig vinna på WO.

// Conchita Wurst

(Nej, det är inte jag som röstat på mig själv, inte en enda gång)

0 thoughts on “Nästan som en melodifestival…

 • Jaha, nu har jag röstat. Med tanke på att jag talade om vad jag skulle satsa på vid ev vadslagning så är det inte precis en hemlig röstning! 😉
  Jag vill också vara struts, men inte för att slippa sådana utmaningar, utan andra saker som jag inte riktigt har ork till, tyvärr är det ingen som fixar det som jag vill slippa, så struts är nog inget bra val.
  Men tanken på att leka eremit ett tag under den mörkaste tiden framöver känns väldigt lockande just nu. Tänk dig att läsa, sticka, glo på tv … utan att man blir störd av en massa “måste” och “borde”. Måste bara lösa servicen här hemma, en hushållerska önskas!

  • Jag strutsar gärna med dig. GAD varje höst. Att sova sig igenom den här skitårstiden hade varit trevligt, och så vakna smal och smärt(fri) framåt vårkanten. Finns det ngt parti som har de frågorna?

  • Verkar som om man kan rösta flera ggr så du får nog kolla över den röstpollen, dessutom kolla om man inte kan se hur många röster ni fått när man går in på din sida, just nu måste man klicka på rösta för att få fram hur ni ligger till

   • Efter varje gång man kommenterar lr uppdaterar sidan så kan man rösta verkar det som för istället för status om hur ni ligger till så står det Team Mona och Team Fitterbittan och man måste rösta för att se hur ni ligger till

    • Bah. Då får jag se över det imorgon. Nu skall jag ju sova.

     Men när jag kollar kan jag välja show result utan att rösta.

     Nåja, vi har ett tag på oss. Problemlösning imorgon. 🙂

     • Ahaaaa, nu såg jag show knappen missat den, måste vart för att den är så ljusgrå att den nästan smälter in lite i bakgrunden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.