Handsken är kastad – bloggutmaningen del två

Nu hänger det på skatan i Bromma. Men det här funkar väl som kontrakt?

kopstopp

Undantagen lyder som följer, LITE Primeboots (fortfarande en smula oklart hur många just den enheten står för), redan beställt porslin samt ett gäng armband för Monas del. Floridaresan för min del. Det är liksom rätt kört att åka till landet i väster och tro att man skall fixa ett köpstopp. Men då kan det funka med “pay it forward” om jag lånar av mig själv till resan i förskott.

Och så kör vi vadslagning om vem ni tror stupar först och när vi stupar. Eftersom misstro är en gigantisk sporre. Spänningen är olidlig och jag är en aning nervös, det medger jag. Men ett gäng månader liksom? När det ändå är så mörkt ute att ingen ser vad man har på sig.

Är du med på vad som kan bli den största utmaningen i våra liv Mona?

Det är en jävla tur att det är gratis att kolla på Gunilla Persson åtminstone.

Uppdatering: Jag GLÖMDE skriva julklappar. Givetvis är julklappar ett undantag. Men inga kryphål i form av julklapp till sig själv.

0 thoughts on “Handsken är kastad – bloggutmaningen del två

 • Åh, herregud säger jag bara. Du kan nog redan nu betrakta Dig som segrare. M kommer lämna walk over innan halvlek ens. Men så klart säger jag, må bästa kvinna vinna!

 • Ja, den där enheten LITE när det gäller Pimeboots är intressant, hoppas hon vill berätta det så småningom. Jag utgår ifrån att presenter/julklappar inte räknas in.
  Jag har en känsla av att du är väldigt envis och kan vara nog så tjurig när det gäller en tävling och att vinna, så jag satsar på dig … finns det någon vadslagningssida? 😉

  • Skall fixa bettingsite. Det skulle onekligen vara underhållande att se vadslagning i realtid.

   Och ja, självklart. Jag glömde bara skriva julklappar. 🙂

 • Jag misstänker starkt att du redan vunnit. Mona kommer att tycka synd om sig själv och falla innan hon hinner skriva Köpstopp. 😉
  Må bästa kvinna vinna.

  • Äh trams. Hon har mer väskor, skor och annat än jag har. Och det säger en hel del, för jag hymlar inte med att jag har massvis. Hon klarar sig 😉

 • Sorry Mona, löövar dig men tyvärr lägger jag min röst på Wacko’t som vinnare

  Tror hon fixar detta bättre än dig, ifs kan hon go wild ‘n crazy när hon åker till Florida och kan bli av med lite köpabstinens där , men o andra sidan vet vi ju alla hur det gick med ditt köpstopp i våras när ni skulle till USA och som sagt du har skor & kläder så du överlever minst 10 år utan o behöva använda samma plagg/skor mer än MAX 10 ggr 😀

   • Fniss, sorry nu känner jag mig som j-a nätmobbare. Men mycket är ju så klart “gåvor”, “samarbeten” osv. Inget fel i det enligt mig, klart att man ska få tjäna “pengar” på sin blogg. Å Mona har jobbat hårt o länge med sin blogg som fortfarande ligger på min top 10lista.

    • Fast det där är ju inte gåvor, där handlar hon ju. Lite som i en småstad (dvs här), man gynnar sina vänner/handlar i stan, istället för att åka över ån efter vatten och för att man vill att vissa butiker skall vara framgångsrika. Jag shoppar helst i stan av folk jag faktiskt känner. Same same but jävligt different 🙂

 • Känns inte som att någon av er klarar den uppgiften.
  Å så blir det lite orättvist för Mona FÅR så mycket mera saker än vad du får. Det gills ju inte som köp …
  Hon borde kräva att få två av allt, och dela med sig, under den där tiden.

  • Fådda saker räknas ju inte som köp. Såklart. Om man inte ber någon köpa en bil åt en och sedan kallar den fådd? 😉 Normalfådda saker som bloggläsarpresenter och julklappar gills ju såklart inte.

   Jag är envis som en oxe när jag sätter den sidan till. Crazy envis.

 • Maria -jumbon med ett liv says:

  Nä men då får väl jag satsa på Universumskan dårå. Hon kanske chockar oss alla. Känns ju dock som att ni båda kan fuska ganska friskt. Kan vi blanda i de äkta hälfterna som dommare/skvallerbyttor?

  • Mona iaf kan fuska friskt, genom att få saker av sina vänner fast samtidigt gillar hon fair play så förhoppningsvis fuskar ingen av de 😉

  • Äh, det är ingen sport att fuska. Det finns ju en baktanke med det från min sida. Kan inte påstå att jag är vänsterradikal och skriker konsumtionshets, eftersom money makes the world go around, men det finns fan en gräns. Gränsen nåddes när jag såg att Sverige låg som nummer tio på listan över länder som lever som om resurserna är oändliga, vilket till stor del beror på billig skitshopping. Ett index man räknar är ju allt vi köper, och vi köper mycket, mycket kommer från “fel” länder. Hade alla resonerat som svenskarna så hade vi behövt tre och ett halvt jordklot för att tillgångarna skulle räcka åt alla.

   Då kan man bidra med ett sketet halvår 🙂 Och du, min make ställer upp som domare, lätt. Han kommer prisa gud och rita kors i taket om det här verkligen händer. Gissar att make två reagerar likadant.

 • Inga mer inköp hos PW brudarna och ElsaLeonie lr hos nån annan kompis som säljer kläder,smycken,skor osv för Monas del tror jag kan bli svårt och inget undanlägga heller för köp vid annat tillfälle , även om hon nog kan vara jäkligt envis när hon måste och kommer kämpa stenhårt för att inte Waco’t ska vinna detta

 • Från det ena till det andra, med tanke på vårt älskade objekt GP, Ser just nu hennes överman, vår allas kungliga höghet, hans majonäs, konungen. Nästan roligare än SHF, eller klart roligare. (Skandal, SVT). Ja, ja bara ett litet tips i väntan på nästa avsnitt av SHF. Jag ÄR lättroad, tacksåjävlamycket!

 • Vilken sportgren pratar vi om? Men tror på WO what so ever. Du är BÄST! Min nummero uno blogg, TACK för att Du roar mig! Du ÄR bäst!

  • Alltså, så mycket kärlek som jag har fått sen i fredags har jag inte fått under hela mitt äktenskap. Jag blir så jävla genuint glad. Men hävdar fortfarande att kommentarerna är bäst. Varje morgon till frulle läser jag kommentarer för att sluta morgonsura och börja fnissa.

 • Fast kom o tänka på för ett antal åren när hon inte KUNDE/FICK handla på evigheter o sen när hon väl fick så sprängde hon väl köpkrediten ?

  Så vet i fasen om om K 1 lr 2 vem som nu e vem av makarna vill vara med om det igen trots att han nog inte har något emot att hon inte handlar massa till sig själv på några månader :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.