Same procedure as last week next week

Nu skall jag i lugn och ro läsa igenom alla kommentarer till förra inlägget, vilket är halva nöjet när programmet är slut. Med tanke på att det inte går att göra progressiva glajjor till mig pga åt helvete för många synfel ser jag ut så HÄR när jag kollar programmet och håller koll på dator/padda samtidigt.

IMG_5146

Ett par för att se datorn, ett par för att se TV:n, utan ser jag just inget alls någonstans. En hemmasnickrad variant av progressiva för min del, och det är inte helt lätt att veta när man skall ha på sig vilka. Men det märker man rätt snart.

Hur en timma kan gå så fort är en gåta. INGA andra timmar går så fort.

Och ni har väl inte glömt att fotot i förra inlägget var inspirerat av ett photo shoot med allas vår hatälskling Gunilla?

Screen Shot 2014-10-07 at 21.02.52

20130711_163639_resized copy

I am so fucking fab and star quality.

Sen ÄR det fortfarande ganska skrämmande att jag äger en klänning som ser ut som Gunillas.

På riktigt.

(Kvällens tips, gå in och gilla Gunillas facebooksida. Man skrattar så man DÖR.)

0 thoughts on “Same procedure as last week next week

 • Tina Johansson says:

  Maajj gaad, jag fick nästan en hjärtinfarkt när jag läste rubriken. Jag tänkte KOMMER MAMMA NÄSTA VECKA OCKSÅ!!
  Sen insåg jag att det handlade om la Gunilla.. jag är ju liksom inte hemma, rymde hemmet (lägligt för att jag blev ovän med tonårssonen igår. Mest troligt tänker han om mig, som du tänker om din mamma…. olägligt för att sötaste kattungen kräkt och varit lite krassig idag, bättre ikväll tack och lov!) för att åka till Helsingborg och lyssna på Christina Stielli. Sitter nu i tapasbaren på hotellet och har det mysigt, men ska snart gå upp och kolla på fruarna på min platta (yes. Samsung den med 😉 )
  Ps. Hur är det möjligt att du har en likadan klänning som GP. Det skrämmer mig lite. Säg att du köpte den på secondhand enkom för det fotot…

  • Stackars tonårssonen 😉

   Näpp, jag hade den redan när jag såg de fotona av GP och fick då inspo till egen photo shoot. Det är en gammal Odd Molly som jag aldrig mer kommer kunna använda och vara seriös. Hahahaha.

   • Tina Johansson says:

    Jepp! Lite synd är det om honom *not*
    Jag blev lite wild and crazy och åkte inte hem idag, utan tog tåget från Helsingborg till Malmö för att hälsa på min förstfödde och hans sambo. Så inatt sover jag i Rörsjöstaden i Malmö 🙂
    Funderar om jag ska åka hem imorgon eller dra vidare till min kära vän Mia som bor i Lund!
    Men nej, imorgon vill jag nog hem. Saknar fyrfotingarna…

   • FNISS! Ja, fast nu är ju det tredje boendet under kontroll, dvs trean. Oklart om ömma modern räknade torpet dock, men där har jag inget som behöver sorteras.

    Klänningen var JÄTTEFIN när jag köpte den för ganska längesen. Och det blev jätteroligt när den såg ut att vara väldigt lik Gunillas. Tycker du inte den är fin?

    Du är välkommen att släng-tjoa när som helst. 🙂

  • Under vänstra armen har jag ett gosedjur som är portugist. Gamlingen i bakgrunden var osugen på att leka rekvisita för att jag skulle hinna ta kortet med självutlösare, så jag lyckades bara lura Liten. Då fick det bli kramdjurshunden under andra armen.

   Va? Vaddå nagellack i Sverige, vad har jag missat?

   • Ja,det såg ju lite märkligt ut….Hon gjorde ett besök i Skärholmen?? (stod p fb)där hon visade”sina”nagellack,det hade ju à match in heaven,både GP&nagellack…..

 • En Annan Susanne says:

  Jag är lite nyfiken på vilka frågor du skulle vilja ställa till GP.
  Vilket oerhört intressant intervju det hade kunnat bli…

  • Åh jösses. Jag hade velat fråga om ALLT. Särskilt om hon är medveten om att ALLA tittar på programmet för att kika på henne är som att kika på en trafikolycka. Och vem som är Erikas pappa.

 • Bara själva grejen att svida upp sig till Gunilla-look-alike liksom. Jag får vika ner mig och inse att _så_ mycket krut kommer jag aldrig lägga på min blogg. No wonder why jag inte får fler läsare. :p

  • HAHAHA…min telefon är en skatt i form av foton. Du anar inte vad mycket MER konstiga saker jag gör. För att jag tycker det är kul i min ensamhet. Det är bara en bråkdel som hamnat i bloggen 😉

   Mona gör det ju inte, och hon har tio gånger fler läsare. Det där är en svårförståelig algoritm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.