Till alla inredningsbloggar…

…ni kan ta er i brasan med ert Feng Tji och Tjo. Och att det är så himla GIVANDE att möblera om i garderober eller lägga fjärrkontroller på rad med vattenpass där varje fjärr matchar dagens knippe nyplockade blommor från den egna trädgården.

Om man frivilligt renoverar och flyttar runt i det egna boendet för att känna tillfredsställelsen att blicka ut över något nytt mer än en gång var tionde år så behöver man en head check.

Att flytta suger. Punkt.

Jag citerar Gwen Stefani som just nu spelas “This shit is bananas. B A N A N A S … “.

Musiken och att jag ensam kan lägga saker där de skall vara är just nu min överlevnadsstrategi. Ingen jävla hobby som jag gör för att det är så himla givande och kul.

(Jomen det kan hända att jag har en liten dipp i humöret just nu)

Men dipp eller inte, jag kommer aldrig någonsin övermindödakropp fotografera nya tapeter målade med barnens (hundarnas) fingerfärg. Inte heller att jag ränner omkring iklädd ett nystärkt förkläde och freestajlar ihop en äppelpaj medan jag sorterar strumpor i färgordning.

Är dock sjukt glad över att faktiskt ha garderober.

IMG_1172-1.JPG

Tillfredsställelsen i att ta en paus för att eftersvettas och blicka ut över dem, två dammsugare och ett par Befängt Tjo placerade vertyg på golvet räcker.

Och att ha möjligheten att kolla hockey på tvärsövergatangrannens skitstrategiskt placerade TV.

IMG_1173.JPG

På’t igen.

0 thoughts on “Till alla inredningsbloggar…

 • Tina Johansson says:

  Förlååt men herregud så jag skrattade åt ditt inlägg! Och åt dubbla dammsugare i en trea. Har dammsugarmannen planerat förvaring av dem måntro? Fast såklart de får ju plats en nån av skrubbarna.
  Själv har jag mest tittat på de rara fyrfotingarna. Igår var jag ute med de bägge i koppel samtidigt. Det var en upplevelse kan jag säga! Teo utsåg sig genast till den världsvane ledaren, och tog resolut Nisses koppel i munnen. Vi var inte helt ense om den manövern, men roligt hade vi!
  Ikväll blir det närmast nattpass, för 23.50 hämtar jag min bästa vän, tillika svägerska vid flyget, hon har varit i Barcelona med Mix Megapols tjejplan!
  Lycka till med feng tjiandet! 🙂

  • Du får skratta. Jag är bitter på riktigt och de där jävla “jamen om man skulle ta och luta av en stol nu när jag ändå har fem minuter över mellan mangling och mjölkning” vill jag highfajva i ansiktet med en FÅTÖLJ!

   Tycker jag låter som en jättebra promenad med rättvis koppelfördelning 😉

 • Att flytta ÄR INTE KUL! Att hålla på att möblera om är inte kul. Att rensa och slänga är i och för sig inte heller särskilt kul just när man gör det. Men satans vad skönt det är när man är klar med flytt, ommöblering alternativt rensning och allt är på sin plats.
  Väntar med spänning på nästa sändning. 😀

 • Tack! Jag behövde det skrattet!
  Sedan kan det vara så att jag helt håller med dig också, men skrattet kom sig av att du beskriver det så mitt i prick!

  • Det gläder mig att du finner nöje i mitt missnöje 😉

   Men seriöst, vad ÄR det för fel på sådana där snittblomsmänniskor som bloggar?

 • Det är nu jag ska hålla klaffen om att jag ska gå och plantera lite tulpanlökar inför våren och sen hämta ägg i hönshuset för att steka pannkakor till barnen medan jag lyssnar på den egenhändigt huggna vedens knastrande i kaminen? :p

  • Näe, för du annonserar inte i neon om att du ÄLSKAR det. Och i smyg vill jag ha getter, grisar och en liten häst. Men jag hatar verkligen att flytta och vantrivs inte ett dugg av att inte möblera om varje vecka för att det är så tillfredsställande. Jag städar ju fan inte ens varje vecka. 😉

 • Har du läst inlägget om morötter från den 30/9, på din…öh…favoritblogg? Jag tänkte på dig _hela_tiden_ när jag läste det. *flin*

  (Gå nu inte dit och läs, du kommer få en akut hjärnblödning.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.