Och så levde de lyckliga på varsin våning ;)

Det har varit lite hektiskt idag, men nu är garderoberna uppe och även skoskåp nummer två.

Nu är finliret kvar och med lite tur och en herrans massa jobb kan vi vara uppflyttade imorgon.

Givetvis skall maken ägna kvällen och natten åt finliret.

Givetvis sa vi godnatt och gick till varsin lägenhet för ett par timmar sen.

Och givetjävlavis vet jag att han spenderar 50% av tiden där uppe i sin fotölj framför TV:n.

Men det är det värt. För jag hoppas på lika mycket sömn inatt igen.

Sällsynt mycket plats i sängen med bara jyckarna och katten som sällskap, och väldigt väldigt tyst och stillsamt.

Det kan nog bli bra det här med särboskapet.

Imorgon kommer nya bilder, stay tuned.

0 thoughts on “Och så levde de lyckliga på varsin våning ;)

 • Ha ha… och du spelar fortfarande lite ledsen över att behöva sova ensam med dogsen i andra våningen 🙂

  Ps…. kör min OT lite här men såg en rätt lustig grej ang mobiler, var en som ville sälja sin Samsung S3 på fejjan, ifs inget konstigt med det, men det lustiga var att antingen ville han ha pengar lr byta mot antingen S4 lr en iphone 5, hur stor e sannolikheten att någon byter ner sig från nyare modell till en äldre modell och speciellt hur stor är sannoliheten att någon i5:a ägare byter ner sig till en flera år äldre Samsung mobil 😀

  • Jag dör stavningsdöden. Det är på riktigt mitt värsta ord att stava. Kollar jag inte stavningen blir det fel hälften av gångerna. Men jag erkänner och rodnar ner på knäskålarna.

   (Men jag låter det stå kvar, så att jag skall minnas min talanglöshet)

 • Jodu egentid är underskattat.
  Ibland är det lustigt hur genomskinliga de är ….. fast jag misstänker att maken gillar det där med egentid han också eftersom han tillbringar 50 % av tiden i fåtöljen 🙂
  Här är också egentid eller var det iaf i går. Sambon skitsur för att han fick kör hoj själv med sin HD-klubb (jo säkert) Jag vägrade följa med då det inte är min grej att köra kortege med 20 andra och umgås med folk jag inte känner en hel dag ( ja jag är blyg trots min position som museivärd som bl. annat ska hålla visningar) och gillar inte folksamlingar. Jag stannade hemma och fixade ihop lite käk till i veckan och röjde lite i skiten här. Kul? Nä men ibland är det nödvändigt.
  När sambon ramlade in vid åttasnåret konstaterade jag att maten står i mikron och i morgon gör jag vad jag vill och du stannar hemma o städar det sista 🙂 Gissa vem som blev sur(are)

  • Första reflektionen; du stavar rätt till fåtölj. Andra, jag tror inte han blev ett dugg sur över att hoja själv. Städningen däremot 😉

   • Kan nog bli kul det där………..städningen alltså *not* eftersom vi har en hel del skilda åsikter om hur och när det ska städas. “Städa? Det gjorde vi ju förra veckan” Typ ….
    Hm har en automatisk stopp i fingrarna när jag skriver om jag råkar stava fel, det går tamejfan inte att skriva vidare om det inte är rättstavat 🙂

    • Jag brukar ha det. Men inte när det gäller mina svårstavade ord. Oklart varför fåtölj så ofta går åt helvete när jag kan stava till mycket konstigare saker 😉

     Prata inte om städning. Här är det mer “vi gjorde det i julas ju”.

     • En dialektal fråga kanske? Alltså varför vissa ord är mer svårstavade än andra. Bara en teori jag har sen tror jag att skolväsendet förstörde det för hela vår generation med att kludda till det för oss med “de” “dem” och försöka utesluta “dom” Jag vet åtskilliga som fortfarande gör fel på det där, jag tycker nog skillnaden är glasklar men vet att många gör fel. Sen finns det ett ord som retar skiten ur mig och det är “våran” det heter inte så!!! Det heter vår eller vårt!!! Morr!!

     • De och dem tror jag inte jag gör fel på? Minns dock inte att vi fick lära oss att “dom” var okay? Å andra sidan minns jag inte så mycket 😉

      Ja! Vårat och våran är fruktansvärt. Men mitt hatobjekt är folk som skriver “det är Pelle som sitter med hans mamma”. Dvs när det står hans/hennes/deras istället för sin/sina. Då krullar sig hornhinnan. Eller öronhåren, om det är talspråk.

 • Jamen,inte så fel med en “fotölj”det är ju precis vad det är….en fåtölj(konstigt ord) med stöd för fötterna+en xtra pall….inteså dumt tänk.Iaf här har vi samma upplägg fast i 2 olika länder= 2 grisar i den lediga sängen + en xtra lånehund p balkongen.(kul med någon som vaktar)lycka till med dagens utmaning…

  • Tror alla har något slags problemord. Det här är mitt. Och även om jag tänker fem varv innan jag skriver så blir det tydligen fel 😉 Skall svartlista ordet minsann.

   • Men,du är lysande Fotölj=stol med fotstöd…Med vänlig hälsning, en som skall sanera en säng e en inkontinent hund…FML just nu,herregud när ska man “välja” att dom går över till”regnbågsben himmelen “?btw Hummerfisket? Ni? Vi…11

 • Haha, någon hann före mig! Beslutade mig för att låta det gå de första tre gångerna. Två inlägg och en kommentar tror jag, men jag ville inte erkänna för mig själv eller andra att jag är en besserwisser. Men nu när Majabella kastat första stenen så… FÅtölj, fÅtölj, fÅtölj! Så, nu känns det bättre!
  Med vänlig hälsning Lina, som ser sig själv som en stavningsmästare men måste tänka noggrant varje gång jag skriver tungt (tugnt – låter ju som ugn) eller professionell (proffessionell)… Kommitté är också svårt. Som tur är använder jag inget av orden särskilt ofta… =)

  • Men vaaaa? Nästa gång jag stavar så uppåt väggarna så säger du det. Det är en order. Jag avskyr ju att stava så fel. 🙂 Men nu kommer jag nog aldrig mer att stava fel till den förbannade fåtöljen. Inget ont som inte har något gott med sig?

   Du har härmed min tillåtelse och välsignelse att besserwissra här.

   Visst är det galet irriterande att vissa ord är så knas. Och olika från besserwisser till besserwisser 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.