Två hundar är fler än en nalle

Men jag lovar att jag bara har med en nalle på båten. Samma nalle som alltid åker med vart det än bär hän, eftersom det är min kuddnalle. Som hundarna lånar och bär omkring på, och det får de såklart. För hundarna är söta och nallen är tålig.

Idag lyckades dock båda jyckarna ligga med nallen på två olika ställen inom en tidsrymd av mindre än fem minuter, det är något slags rekord, även för dem. Mitt egna rekord var att jag dessutom hann fota dem innan de såg kameran och sprang därifrån. De är så less på mig och kameran att jag är helt övertygad om att de dels har utvecklat något slags internt varningssystem för att kommunicera med varandra medelst telepati och dels springer de snabbare än Usain Bolt när de själva får syn på en kamera.

Jag skulle gå ner och dona med dagens inköp (mer om det sen) och på väg ner i klädkammaren (midkabinen) hittade jag Stor på sin favoritplats. Med nalle.

DSC00263

Då dog jag sötdöden och rafsade åt mig kameran snabbt som attan. Notera gärna att det går att se att han har hunnit öppna ena ögat, trots att jag var snabbare än blixten.

Sen stod jag nere i klädkammarmidkabinen och sorterade smutsiga kläder, nya kläder, rena kläder och kläder med hundsaliv som Liten burit omkring men som ändå är rena, i olika högar.

Och så råkade jag titta upp. Där låg Liten och nallen.

DSC00265

På inte alls samma ställe. Och så dog jag sötdöden igen, medan jag funderade på om nallar förökar sig eller flyttar på sig av sig själva.

Det var väl ungefär det jag ville visa, eftersom det var dagens höjdpunkter. Övrig tid har gått åt till att shoppa en sjuuuukt snygg jeansväst från Ralph Lauren med 70% rea (fem minuter), äta en väldigt god köttbit (tio minuter), äta dagens glass (tjugo minuter – glass skall avnjutas), klura över vilket försäkringsbolag som ger bästa livförsäkringen på maken med snabbast utdelning, låg premie och hög avkastning vid mystiskt försvinnande (13 timmar) och sedan titta på sjökortet vilken plats i Kosterfjorden som är allra djupast och säkrast att dumpa…eh…barlast på utan att…barlasten…flyter upp igen (270 meter, just saying) (14 timmar and counting).

Jamen det var väl min dag.

Jo, det regnade lite med. Ytterst lite. Oviktigt lite faktiskt.

Men västen var fantastiskt viktig. Och så billig att jag faktiskt tjänade på att köpa den.

Däremot glömde jag köpa kilklacks-Uggsen idag med, trots att jag var inne i just den affären.

Men nu har jag ju faktiskt shoppat trosor, väst och Acqua Limone-tröja.

Man skall inte ta i så man spricker när man har semester.

0 thoughts on “Två hundar är fler än en nalle

 • Jag som gått o hoppats på at du skulle stött på delfiner/valar lr nåt sånt roligt folk stött på nånstans i bohustrakterna, förutom sötnosarna stor & liten

 • Tina Johansson says:

  Sickna sötingar de är dina vovvar!
  Här har vi fullt upp med att säga “duuuktig vovve” när vår lille söting kissar på rätt ställe och “nej” när han försöker käka nåt olämpligt. Typ. Men det är ett kärt nöje, halledsingen vad han är underbar, lille Teo! Till och med min käre make som INTE gillar hundar, bara katter, har mjuknat “han är okej för att vara hund” hehe, jag vet nog vem som kommer skämma bort lille Teo mest!
  Annars kränger jag tupperware, och försöker ta det lugnt. Mår lite bättre men är inte ända framme, får se vad “de som bestämmer” tycker vid nästa möte om några veckor..
  Förresten så glömde du nog några skoinköp va? Fast de kanske inte räknas 😉

 • Sötnosar är dom 🙂
  Här pustar vi mest i värmen och önskar att vi som ni hade en båt så att vi hade kunnat komma undan lite värme. Sen läser vi mest nyheter och lyssnar på radion om vart vinden blåser med tanke på branden fem mil härifrån och önskar att vi kunde få all världens regn i ett par dagar.

 • Elefantpenismannen... says:

  Alltså…kanske är det bara jag som är lite sjuk men….meningen “Idag lyckades dock båda jyckarna ligga med nallen på två olika ställen inom en tidsrymd av mindre än fem minuter”….den gav mig helt andra associationer…

  Resten av inlägget blev inte alls så spännande som denna teaser gav intrycket av…
  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.