Ögonproblem – i dubbel bemärkelse

Igår ringde en kompis och frustade av skratt och först fattade jag inte varför. Hon berättade att hon hade haft problem med sitt ena öga, sen hade hon varit på semester och ögonproblemen hade försvunnit men nu var hon hemma igen och problemen med ögat var tillbaka. Så hon hade kollat på 1177.se och kommit fram till att det enda som liknade hennes symtom var någon slags könssjukdom i ögat. Antingen herpes eller klamydia.

Det låter ju faktiskt inte som något man frustar av skratt åt? Och jodå, jag fick hela bildserier i huvudet som handlade om vad hon eventuellt hade pysslat med på semestern. Vilket i och för sig var ganska underhållande.

Sen kom det. Hon hade bildgooglat just herpes öga och klamydia öga för att se om det liknade hennes ögonproblem. Det gjorde det.

NÄR HON UPPTÄCKTE ATT MIN BLOGGS BILDER DÖK UPP PÅ SIDA ETT I BILDGOOGLINGEN!?

Då förstod jag frustflabbet.

Jodå, jag dubbelkollade. Bildgooglar man herpes öga så kommer min nuna upp. Inte som förstabild tack och lov, men det är illa nog att ligga på typ rad fem.

Screen Shot 2014-08-04 at 22.23.25

Min lycka är gjord och syftet med bloggen är uppfyllt.

Jag lämnar efter mig ett digitalt fotspår som handlar om könssjukdomar och ögon den dagen de spikar igen kistan.

Är det inte vackert så säg?

0 thoughts on “Ögonproblem – i dubbel bemärkelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.