Men om man skulle ta och dra någon gammal över sig?

En och en halv vecka gör ingen sommarsemester. Men jag inbillar mig alltid att det skall räcka.

Det gör det inte, så nu är jag bitter.

Skall jag överhuvudtaget shoppa något idag får det bli det här.

20140807-013454-5694348.jpg

Jag är helt övertygad om att det var skyltskrivarens första dag efter semestern. Och storleken har tydligen betydelse. I alla fall längden. På semestern alltså.

Nu skall jag suga musten ur sista dagen innan vi rasslar in i hamn senare ikväll.

God jävla morgon, jag hoppas ni får en kuk och bra dag.

Hehe!

0 thoughts on “Men om man skulle ta och dra någon gammal över sig?

 • Haha inte lätt att skilja på bokstäverna ibland eller så var det kanske en stilla önskan?
  Bara för att vrida om kniven lite så är jag ledig tills på tisdag 🙂 men sen brakar det loss.
  Just nu njuter jag i fulla drag av de sista dagarna på semestern och jag håller med dig till fullo storleken har betydelse iaf längden på semestern. Mer semester åt folket!!

 • Var glad åt att du i alla fall fått vara ledig på semestern 😉 Själv jobbar jag för fullt med företaget när jag har semester från mitt “vanliga jobb”, Formex nästa vecka….
  Tänkte vara ledig i dag och åka till Gröna Lund, men då slutade såklart nått i ena webshopen att fungera (och här skrev jag en jättelång förklaring över felet vilket jag förstår att ingen är intresserad av så jag tog bort det)

  Njut av sista semesterdagen!!!

 • Tina Johansson says:

  Jamentackdetsamma 😀
  Fast jag måste erkänna att en 140 centimeters hade jag nog blivit rädd för.

  Idag har jag ont i hela kroppen, vi ansade häckar igår, en och annan buske rök också.
  Med tanke på bilden och fantasin får jag väl förtydliga att det handlade om avenbok, forsythia och syrén. Även om både egna häcken och busken kanske också hade mått bra av en ansning!
  Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe och vända näsan mot solen!
  Ha det så gott idag, och lycka till med vaxkuken! 😉

 • Någon skickade en till mig för att få sin bedömd igår. Kuken alltså. Han hade tydligen hittat min blogg via att googla “liten snopp” haha.
  He made my day! 😉

  Lycka till med kuk, semesterslut och resa! 🙂

 • Jo, jag tror att längden är viktig och du fick en alldeles för kort! För din egen hälsas skull så borde du se till att få till en rejält lång och skön. Slapp eller aktiv beroende på vad du föredrar, men jag tror inte alls att det här räcker utan du borde absolut se till att få mer semester!

  • hmmm… syftar du på semester eller något annat??? Jag läste det som att det var något annat du syftade på och då vart det jätteroligt men tror att du menade semester och då var det inte fullt lika roligt!

     • Du behöver inte vara otrevlig/nedlåtande i tonen mot mig! Jag tyckte din kommentar var rolig om man läste det som att det handlade om KUKAR. Det var det ända jag ville ha sagt och ingenting annat om ditt inlägg.

     • Ber om ursäkt om du uppfattade det som nedlåtande, Kerstin. Det jag ville säga här var ett förtydligande, det var inte min mening att låta otrevlig eller nedlåtande.

 • Hahaha första dagen på semestern idag (om man bortser ifrån ngr lediga dagar när jag lekte flyttgubbe), hur jag njuter av den? Sjuk, liggandes i sängen… Men sen är det min tur att få njuuuta, en hel semester tyvärr utan kids och hund. Överlever jag det verkligen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.