Hoppsansa, där ligger en hund?

Hundarna vandrar lite fram och tillbaka på båten. Den ena vaktar brygga, båt och i princip all omgivning (Stor) medan den andra mer…chillar (Liten). Liksom lallar runt och bara kollar läget. Stor står för larmandet, medan Liten står för insmickrandet och tystnaden. Båda står däremot för pussande.

Helt plötsligt var Liten puts väck. Och vi har inte direkt något kryssningsfartyg. Det finns ett väldigt begränsat antal platser det går att “gömma” sig på.

Man kan ligga i sängen, under soffan eller på akterdäck. I förrgår när jag fejstajmade med Mona sa hon att det var stökigt på vårt akterdäck, vad hon inte såg var att det låg en hund där, inte en hög med kläder eller vad hon nu trodde det var. Så akterdäck funkar tydligen utmärkt att gömma sig på.

Men han var inte på ett enda av de tre ställena.

För han var här.

DSC00237

Och han låg faktiskt och sov. Men hann vakna innan jag fick fram kameran.

DSC00238

Han hade alltså skuttat i jollen, lagt sig tillrätta och stensomnat. Helt frivilligt.

Somliga fick tydligen blodad tand igår och gillade att åka gummibåt.

Nu vet vi det.

Det betyder att det finns ett fjärde gömställe och att vi slipper få hjärtsnörp nästa gång vi inte hittar hunden på något av de andra tre ställena.

Halledudane.

0 thoughts on “Hoppsansa, där ligger en hund?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.