Sommaren 2014…ett minne blott…

Eller blått? Det HAR i alla fall varit blått. Det kommer att bli blott.

Anledningen till min tystnad?

Jag har förberett för semester. Idag bär det av och båten packas medan jag skriver. Eller ja, det gör den visserligen inte, men jag funderar på att packa den medan jag skriver. Nu skall jag vara helt ledig, i MINST en vecka, kanske mer.

Vad vill jag säga med det här då?

Eftersom jag är domedagsprofet så kommer värmen försvinna, stormbyar kommer rusa in över hela Sverige (garanterat västkusten) och det kommer regna utan uppehåll. Det gör det på min båtsemester, så är det bara. Så, jag ber om ursäkt på förhand för det kommande skitvädret, tackar för den underbara sommaren som varit och hoppas att ni som haft semester är glada, bruna och utvilade. Ni som fortfarande har eller skall ha semester, förlåt från djupet av mitt väderhjärta, men det kommer bli skitväder. Kanske redan imorgon, men senast måndag.

När båten är packad skall jag ta Liten under armen och sätta mig i Gula Faran och hälsa på En Lisa i Livet. För hon och båten ligger i stan, men inte i vår hamn. Och det skall bli skitroligt.

Under tiden lämnar jag er med en film som togs tisdags kväll när vi åkte från ön tillbaka till stan.

Det här är sommaren 2014. Det vackraste jag vet. När ljuset slår mot diabas och granit i solnedgång.

Andlöst vackert.

Och nej, jag skall inte ta semester från bloggen såklart.

Nu är det dags att ha kvalitetstid med just bloggen.

Ni är förbannat mycket trevligare att hänga med än maken 😉

0 thoughts on “Sommaren 2014…ett minne blott…

 • Jag blir dig ändlöst tacksam om du kan få till ett väderomslag nu.3 förbannade veckor i rad med 30+ grader varje jädra dag,jag står inte ut.Jag och värme går inte riktigt ihop,huvudvärk och en mage som protesterar å det starkaste.Högst upp på önskelistan nu står 10 grader och nordanvind 🙂

 • Okej, jag var lite orolig att du spruckit av ilska , eller så, men nu är jag lugn igen!!
  Och jag är tacksam över att, 1: vi inte bor nära varandra så “ditt” väder kanske inte kommer till mig, och 2: jag jobbar 1 vecka till, så om du bara är ledig 1 vecka så kanske vädret ändå är bättre igen när jag blir ledig? Phu!!!

  Kram, och ha det bäst på sjön!!

 • Lite regn några dagar här på västkusten skulle sitta fint. Jag är dig så tacksam om du fixar det.
  Ha en underbar semester oavsett väder.

 • Och,tack som f*n…det har tydligen spridit sig att ni ska ut på sjön,här haglar det”golfbollar” blåser och regnar på tvären..Vi har gäster som ska landa om2 tim,herregud bara dom inte stänger flygplatsen…så varningen kom liiite sent,säg gärna till i tid nästa gång så vi kan planera bättre.ö

 • Det spelar ingen roll om det blir lite sämre väder några dagar nu, njuter ändock fullt av att ha Semester….!
  Hoppas att du får en skön ledighet och att du känner att du laddar batterierna, så du orkar få till mer blogginlägg frampå.!!
  Skulle du råka ha vägen förbi Saltkällan(typ om du skulle navigera fel för denna ort verkar ligga i Twilight zone) vare sig med båt eller bil- är du välkommen in. Fast det är på egen risk skall kanske tilläggas…. 😉

 • Du får gärna fixa lite regn så länge det inte öser ner och att det är lite svalt imorgon runt lunch tid när Toker ska springa stadsloppet (trots att han redan vunnit 3 ggr säger han när nu han övat lite hemma genom att cykla) men nu skulle ha få en hundring av sin gudfar om han springer/går dessa 2 km imorgon, ifs kan han inte skillnad på 10 kr och 100 kr ännu, mer än att tian e en guldpeng och hundralappen en papperspeng 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.