En kompromiss…eller en miss?

När vi körde ut ur hamnen regnade det. Jag vet, det låter som om jag skojar, men det är dagens sanning. Vi körde alltså ut med vindrutetorkarna viftande. För att vädret och jag inte är polare. Alls.

Och så började debatten. Maken ville prompt åka till Tanumstrand och gå på After Beach ihop med kompis norrman och det eviga puckot från förra sommaren. Jodå, DET puckot dök upp i sommar igen. Och jag tycker, om möjligt, ännu mindre om honom i år.

Så fan heller att jag sitter i Tanumsstrand, med en miljard båtar runt mig och festande tonåringar, min första kväll på semestern. Det är inte semester i min värld, det är tortyr. (Jag är helt hundra på att maken har fått någon slags medelålderskris).

Så vi kompromissade på väg ut, ett par timmar i Tanum med pucko ett och pucko två och sen nattar vi oss någonstans på svaj.

Nu sitter jag och hundarna här.

20140725-185728-68248332.jpg

Och lyssnar på liveband som spelar Kung i Baren och andra klämmiga medelåldersdängor som majoriteten av hamnen sjunger med i (skjut mig), medan maken underhåller puckona. Eller vice versa.

Det skall bli ett sant nöje att se vad som blir av den här kompromissen.

0 thoughts on “En kompromiss…eller en miss?

  • Dumpa honom med pucko’na om man inte följer er deal

    Sen får du lugn o ro med stor & liten och kan sova utan maken som sedan får ta sig ut dit du befinner dig på något vis som han själv får lösa !!!

  • Jag tror du goofade rejält här. Och jag har poppat lite popcorn och lutar mig tillbaka i avvaktan på underhållningen om hur du ger maken en rejäl uppsträckning för att han inte höll er deal. Jag tror att det hela kommer innefatta att norrmannen och puckotfrånförraåret kommer att sova på er båt. Det kan bli klart intressant.

  • Hur gick det? Blev det Gluppö? Tvingade du mannen att uppvisningssimma med “jagvillsimmalikacooltsomjamesbond”-mackapären? Regnar och åskar det? Tyckte mig se ett moln åt det hållet till…. Nyfiken jue…

    • Poppa mer popcorn allihop. Det blev inte Gluppö, vi är kvar. Och det vet hela bryggan om nu, efter att jag fick ett tvättäkta utbrott, skällde så skjortan stod rätt ut på alla berörda puckon och några bonuspuckon för att sedan STORMA till båten. Men det är för all del väldigt fint väder, snorvarmt och jag har en liten hund bredvid mig som snarkar så det skallrar i skrovet efter en lång och konstig dag.

      To be continued… *sa hon retsamt*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.