Det var utmattande med pyjamasparty

Och jag är på ett hiskeligt dåligt humör. Sådär uselt att jag känner mig redo att ta mig an person efter person som bär sig korkat åt. I rangordning. Alternativt slå den ena med den andra.

Jag drömmer till och med på nätterna om hur jag tar den ena konflikten efter den andra. En del drömmar är realistiska, andra…inte lika realistiska alls, men heligt förbannad är jag.

En anledning är att jag har så in i helvete ont i handen/armen. För jag körde ju liten gul båt två dagar i rad utan att fatta att det kunde vara en dålig idé.

Nu kan jag lägga det till listan över “saker jag tycker om att göra men jag får sota för det efteråt”.

Den listan blir bara längre och längre och jag känner mig bråkig.

Och så vill jag ha semester. På sjön. För det är så jäkla fint väder.

Jag känner mig lite förpubertal och säger “men ALLA ANDRA har ju … “

Vådan av att bo på en semesterort är att man ser oerhört många semesterfirare.

Nu skall jag skåla med en värktablett.

// Den Gnälliga Kossan

PS, om ni vill se ljuvliga bilder på båtliv och hav med ett mer ognälligt innehåll än här (förhoppningsvis tillfälligt) råder jag er att kolla en lisa i livet och vill ni se rar men överhettad hund skall ni kolla hos Ohejdat. Jag blir i alla fall lite varm om hjärtat av båda två.

0 thoughts on “Det var utmattande med pyjamasparty

 • Du har mina sympatier helt och fullt. Det där med handleden förstår jag eftersom jag har problem med mina också. Skitjobbigt! Skulle förslå att du använder handledstödet lite mer och kanske framför allt när du ska göra saker som står på sota-för-i-flera-dagar-efter-listan. Det tar inte bort ontet men brukar lindra lite.
  Varför kan du inte ta lite semester nu när det är så bra väder? Något uppdrag som ska vara klart?
  Man lever bara en gång. Ut på sjön med dig, bara några dagar i alla fall. Sköt om dig.
  Kram

 • Tja,du verkar ha ett jämt humör iaf=alltid arg.Unna dig lite ledigt och umgås med norrbaggarna på sjön,kram p dig f en som drar t Corsica imorrn…med segelbåt!

 • Isch usch förstår dig, här finns en sambo som har opererat handleden ett par gånger efter en mc-olycka. Han får sota för det mesta han gör, gitarrspel, diska, tunga lyft, cykla, köra mc osv. Det där med att diska tycker han nog mest är bra 🙂
  Egentligen skulle handleden stelopereras men han vägrar för då kommer han aldrig att kunna spela gitarr igen.
  Men ilska tar mycket energi, lägg den på de ljuvliga vovvisarna istället, ja inte ilskan utan energin alltså
  Krya!! eller hoppas iaf att värken ger sig lite!

 • Och jag som började bli trött på det “ognälliga”. Får försöka bita ihop i värmen. Nu sova. Avfärd mot Säby kl 03.00 imorgon. För oss som seglar tar det ju några timmar… Räknar med att vara framme runt 10.00. Suss gott

    • Haha, kanske LITE mer än en och en halv timma? Men det låter ju för all del trevligt med havnefest, vi brukar sikta på havnefesten på Läsö, men lär missa även den i år. Stackars stackars oss. Avdelningen ilandsproblem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.