Det kommer mera

Jag är fortfarande lite mållös efter gårdagens totala #fail med simhjälpsapparaten. Och här råder total enighet.

Det finns inte en chans att jag fattar vitsen med något som inte har mer kraft än att det går snabbare att faktiskt trampa vatten bredvid och ändå hinna ikapp, förbi och vinka auf wiedersehen. Inte bara förbi, gissningsvis skulle en vattentrampare hinna trampa hem, duscha och lägga sig i bingen och pilla navelludd innan simhjälpsapparaten ens hade “hjälpt” sin förare hem?

Men vi har ju fler leksaker. Så varför inte fortsätta?

Låt mig presentera sexgungan. Som tog 45 minuter att blåsa upp och som gav 47 sekunder av tvivelaktigt nöje.

Två, snart 50-taggare, som gungar i en uppblåsbar leksak gjord för sjuåringar. Blir det så mycket sexigare än så här? I think not.

Men sedan impade faktiskt en av de medelålders männen på mig (inte maken såklart), för ytterligare en leksak kom fram ur gömmorna. En knee board som funnits i familjen sedan Familjen Flinta var unga och raska. Man ligger alltså på mage på brädan, håller ett fast grepp om snöret med högerhanden tills man kommer upp i plan, då är det dags att sätta sig på knä medan man spänner fast benen med ett kardborreband. När man har klarat alla de momenten är det dags att hoppa i vågorna och, i vår aktningsvärda ålder, undvika att bryta lårbenshalsar.

Ingen av kidsen kom upp. Men kamrat norrman fixade det. Trots att han inte hade testat brädan de senaste 20 åren.

Det här var premiärförsöket. Då kom han inte upp, antagligen för att jag filmade. Sen kom han upp och då filmade jag såklart inte.

Men han impade stort faktiskt. På oss allihop.

Det är stort att vara 46 år och bräcka fem smidiga tonåringar.

Nu orkar jag inte ha helg mer, får man gå och lägga sig?

0 thoughts on “Det kommer mera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.