Någonstans måste jag ju börja

För nu har internätet kommit tillbaka litegrand. Helt och hållet kommer det igen vid midnatt (japp, lyckades göra slut på kvotan av internät IGEN tydligen, utan att få meddelande om det).

Och jag har mängder med viktigheter att förmedla. Såklart. Jag har ju varit jättetyst. Men nu tar vi det i kronologisk ordning, så Ross får vänta. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge och allt det där.

Igår kväll motionerade vi ihop med hundar. Snacka om att gå över ån efter vatten. Vi bor 100 meter från havet. Vilket betyder saltvatten. Men istället tog vi bilen någon kilometer, gick gud vet hur många kilometer in i skogen. Kom till slut fram till den här skitläskiga hängbron.

DSC00060

Som går över en jäkla insjö.

Ja, jag vägrade att gå över den först, eftersom den såg ut att hålla för ungefär en spädgris och inget mer alls. Sen skärpte jag mig och vågade, men vägrade gå samtidigt med make och rondörhunden (ej att förväxla med rondellhund). Den svajade alldeles tillräckligt mycket när jag gick ensam med Liten.

Jag kände mig ungefär lika äventyrlig som Renata Chlumska när jag var färdiggådd. Adrenalinpåslaget var enormt.

Sen gick vi en jäkla massa kilometer till och kom slutligen fram till “ändhållplatsen” där hundarna fick bada i sötvatten. Som sagt, här går vi kvällspromenader över ån efter vatten.

En gillar att bada, den andra gillar det så länge han bottnar.

Och innan någon säger något uppstudsigt.

MAN FÅR PRATA BÄBISSPRÅK MED SINA HUNDAR.

Bara så vi har klargjort det.

Sen kan det hända att jag har hälsat på mina polare sälarna igen, för att ta lite sälfies.

DSC07631

Men om det skulle ha hänt så får man vänta till imorgon. Eller kanske övermorgon.

Det beror helt och hållet på hur mycket andra uppdämda berättelser jag har före det.

DSC07647

Men en sak är säker. Jag är sjukt skillad på att hålla kameran i ett väldigt stadigt grepp trots telezoom och gungande båt.

Har jag numera komplex över hängbröst som jag aldrig haft förut så får jag ju framhäva något som jag är bra på.

// Sälen

0 thoughts on “Någonstans måste jag ju börja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.