Hej jag är här med ett uppdämt bloggbehov

Men jag har gjort slut på mitt internet igen. Eller rättare sagt, igår gick det sönder och idag är det slut. Vilket gör det olidligt svårt att kommunicera eftersom hastigheten på nätet är sämre än det var 1994 med 14.4 modem som tog 10 minuter på sig att ringa upp en server någonstans.

Mer som ett sådant modem fast någon på fullaste allvar hällt en mix av sirap och Karlssons Klister i det. Bara de här små orden tar (infört ny enhet i internetmått här) en bokstav per minut att pressa igenom ledningarna.

Jag har beställt lite extra bokstäver per minut och återkommer. För jag har gjort en Ross i Vänner (igen och förhoppningsvis bättre), kan jag inte komma till Florida får Florida komma till mig. Samtidigt upptäckt att jag har hängtuttar. Något jag tydligen inbillade mig att jag inte hade.

Och så mycket mer.

Återkommer.

När jag slipper leka morsekod med internätet.

0 thoughts on “Hej jag är här med ett uppdämt bloggbehov

 • Uppdämt är de flesta behov just nu ………..definitivt semesterbehovet iaf.
  Lite hängtuttar är väl inget att klaga över? Vid min ålder är det inte bara hängtuttar, det är gäddhäng a´la grande OCH hängröv samt fladdermus man är som ett jävla Zoo.
  Ma o så har det mesta flyttat ner en våning *suck*
  Du är välkommen tillbaks när du har fått ordning på internäääätet 🙂

  • Men det var inget klagomål, det var pur förvåning. Jag som trodde jag gick omkring med spänstiga lökar upptäckte att så inte var fallet hahaha.

   Röven däremot är…inte bara bred utan väldigt lång, och längre blir den. Men det visste jag åtminstone.

 • Nu blir man ju oerhört nyfiken! “Gjort en Ross”, innebär det att du blekt tänderna så de är självlysande?? Och HUR (kan du ha missat att du har hängtuttar) upptäckte du att du har hängtuttar?
  Jag har inte hängtuttar, jag har hängskinnpåsar….

 • Ja, antingen blekt tänderna som “I mitt huvud” skrev…eller kanske en misslyckad soldusch….för hunnit gifta dig några fler ggr har du väl inte hunnit med? Eller? ( kom på att Ross gifte sig en av gångerna i Las Vegas, så en sak gemensamt so far 😉

 • Teknik ska fungera, inga störningar, inga avbrott, bara fungera!
  Önskar dig en fungerande uppkoppling och mycket blogglust (ja, jag är helt och hållet självisk)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.