Nu ÄR det sommar

Varje år går jag ju igenom olika klädfaser. Eller åtminstone hur jag tänker att jag skulle vilja se ut. Det har jag gått igenom innan, eftersom jag har en vision om att jag sitter och är hippie chic på en gärdsgård. Det är ju första vårtecknet. Inte att jag gör det, bara att jag vill det.

Idag vaknade jag med en desperat önskan om att ha klänning på mig, och att gå i klänning fram till oktober.

Jag är absolut ingen klänningmänniska, men äger ändock ett par stycken.  Trikå och skitbekvämt såklart. Som jag inte direkt använder sönder, men jag använder dem.

Idag vill jag ha klänning. Vilken klänning som helst bara det är en riktig klänning.

Det är första sommartecknet.

Det andra sommartecknet är när jag pallrar mig in i duschen och rakar mina fjuniga ben så jag kan smörja in dem med något så det inte ser ut som jag har krokodilhud.

Jag lovar att tala om när det händer.

*levande vädertolkare*

0 thoughts on “Nu ÄR det sommar

 • Jag roade mig igår med att solspraya mina vita ben med Loreal nånting jävligt dyrt.
  Idag ser jag ut som om jag har trampat i hundskit med mina fötter, och benen är flammiga i orange toner.
  Va faan, långbyxor på, får ju inte bort skiten

  • Hahaha jätteroligt ju. Har du inte sett inläggen när jag spraytannade mig i höstas? Och hade en hel drös med möten jag var tvungen att gå på? Jag såg ut som att jag hade ätit bajs.

   Nu kan jag inte sluta skratta. Förlåt.

 • Ja,här får man gå “avpälsad” liite tidigare än i swe,men det här med kort klänning får nog vänta ett tag till.Läste ett sådant jävla roligt inlägg fr en bloggare;om man anv schampo står det ju varnings text på etiketten för xtra fyllighet& mjukhet,ja men fan schampot rinner ju ner för kroppen….Börja använd Yes istället;texten där är;tar bor fett där allt annat misslyckas….jaa,saken är ju klar!!! Om RB konserten,jo vi går…kom gärna och “joina” men som du säger det kostar fan en hel förmöget…tur att dom här 2 snåljåparna är bjudna!

 • Det första sommartecknet för mig är att Ishockey VM har draget igång:))
  och att jag ÄLSKAR GUBBARNA! De rara söta gubbarna som är så goda att äta direkt ur kartongen!
  Köper jag tre liter så finns det bara två l kvar när jag kommer hem. Fattar inte att de kan försvinna bara så där när jag rattar bilen hem från affären!

 • Jag har som princip att under juni, juli och augusti är det SOMMAR och alltså är det kjol, klänning eller shorts som gäller – oavsett väder och temperatur!!! (Givetvis gör jag undantag om maj och september tillåter!) Det finns dom som undrar om jag har alla sinnen i behåll när jag stått vid fotbollsplaner i typ 6 plusgrader (när barnen spelade) iklädd vinterkängor, raggsockor, tjocktröja, jacka och… shorts – men det bjuder jag på!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.