Lite lite radiotystnad är det okay?

Vi turas om att ha man flu här hemma. Igår hade jag inte riktigt tid att ha den manliga varianten eftersom jag var tvungen att göra viktiga saker.

Resten av tiden turas vi om att gå till doktorn. Vilket kan tyckas fjolligt. Men han den där jag är gift med har lungor (eller luftrör – jag är ingen läkare) som i vila låter som…ungefär som magen gör när man har ätit något och har världens magknip. Det piper inte, det är ett gurglande läte från, vilken kroppsdel det nu kommer ifrån?

Ungefär som dödsrosslingar (om man kollar för mycket på Greys Anatomy)? För jag har ingen aning om hur dylika låter i verkligheten.

Vad vill jag säga med det här då. Jo, jag tar en time out den här veckan. Gör det som är absolut nödvändigt och just inget mer än så.

Jag minns inte ens när jag hade en riktig time out senast. Vinterkräkan 2010 kanske?

Inte ens när jag hade genomgått min senaste operation i handen 2011 och var superduperskitmycketsjukskriven hade jag en riktig time out. Vill minnas att den operationen sammanföll med en riktigt pissig deadline. Enhandsjobb är klart underskattat. Ej att förväxla med handjobb.

Man skulle kunna kalla det en o-tajm out?

Så, nu tänker jag tajma ut fram till söndag.

Under tiden kan ni roa mig i kommentarsfältet?

Men här händer just exakt inget alls värt att skriva om.

Bortsett från mardrömmar, brända katter och bråkiga hundar.

Är det okay?

0 thoughts on “Lite lite radiotystnad är det okay?

 • Krya på er!
  Har inget att roa dig med tyvärr, har själv klarat av en influensa/förkylning på en dryg vecka i april och en vecka senare får jag världens jäkla ryggskott 🙁 Har fortfarande ont 1 1/2 vecka senare och efter 2 besök hos kiropraktorn…men det går åt rätt håll nu iaf.
  Stackars oss 😉

 • Var sak har sin tid här i livet så även time-outer …
  Det mest roande jag kan meddela för ögonblicket är att jag råkade spontan-shoppa en ny mc i helgen, en HD Wide Glide 2014 år modell *ooops*
  Så nu går jag bara och drömmer om hojen som ska hämtas på fre/lör beroende på vädret OCH att om 14 dagar så sitter jag på planet till Fuerteventura för en veckas semester (läs träningsläger)
  Om du håller tummarna för solsken o värme på fre/lör så håller jag tummarna för att ni ska tillfriskna fort som satan 🙂

 • Klart det är OK! krya på er och samla nya krafter! …det är väl ungefär vad jag gör just nu också, inte för att jag har haft någon sorts flu, men min sjukdom och pollen har med gemensamma krafter tagit all ork för tillfället.

 • Alltså, det verkar gå nåt riktigt elakt luftrörsvirus just nu. Vi har haft det alla tre (och går ta mig fan ALDRIG över) och sonen lyckades smitta farmor och farfar så pass att farmor nu har lunginflammation. Så jag lider med dig!

  Men när du nu har timeout och inte har nåt bättre för dig kan du ju spela in ditt nattprat! Smart va? 😉

 • Ni utmanade nog våren på er härliga båttur i påskas kanske och blev kalla både här o där.
  Nu är det väldigt tyst från västkusten och det är inte ok.
  Krya på dig snabbt din stackare.
  Håller tummarna för att du ska bli frisk snabbt. Saknar dina inlägg

 • Apselut ok,även om jag kommer att sakna att läsa om dina”nattliga”äventyr….och allt annat trams oxå.Här håller sjukan från helvetet på att gå över(ev med hjälp av lite booz)så nu lider vi bara av det vanliga,dvs NFED=nåt fel e’det….pigga nu på er och ha en bra vecka,å nej det är inte ok med make mord bara för man är”high on drugs”

 • Vi finns kvar och väntar på dina underfundigheter, oss blir du inte av med så lätt! Hälsan går först, krya på er… Håller tummar och tår för att ni ska bli friska snart. (Ganska jobbigt att sitta och hålla tårna fram till söndag, tänk på det)

 • Det är klart att du ska ta hand om dig själv först och främst!! Krya på dig!
  Fast det är skittråkigt att gå in och kolla här urton gånger om dagen utan att det står nåt kul att läsa…. Jag får väl helt enkelt fokusera på arbetsuppgifterna i stället!

 • Det är klart att du ska tajma ut till söndag! Är du inte kry då så hojta till här och ta några mer dagar!
  Ni har kanske fått något som måste botas med antibiotika! Hoppas ni båda kryar på er snart!
  Passa på och var sjuk nu i det här skitvädret. Som fanns här i mellan Sverige idag, igår och helgen som gick!
  Hoppas solen hittar tillbaka snart, vill ha vårvärme igen!

  Kram:))

 • Timeouta du bara. Bli frisk, ta hand om dig m.m.
  Har tyvärr inget roligt att berätta för tillfället men lovar att återkomma så fort något nästan intressant har hänt.
  Kramar

 • Men nu jävlar ska du få något som antagligen roar dig…..var och handlade,skulle köpa en mattpiska…ja,jag vet….då jag inte vet vad en sån heter på franska fick jag ju improvisera”lite”,fick tag på ett 18-20 årigt butiksbiträde,och började med att säga cravache=piska,fortsatte sen med att säga tapi=matta,pekar vilt hur jag har tänkt mig,slår i luften med spöet,visar på golvet(mattan).Ja fan se framför dig hur den här killen sjunker längre å längre ner på golvet….herregud han trodde jag var helt jävla galen och skulle spöa upp honom i butiken….iaf det var nog hans näradöden upplevelse idag av en blond svenska….hehe.nej dom hade inga mattpiskor!om du vill bli mer road kan jag berätta om när jag försökte köpa torskfile’med könshår….herregud språk ÄR svårt ibland

 • Ta hand om dig /er.
  Tycker också det där många som dragit med skit som de har svårt att bli av med, sjukdomar alltså.
  Inte makar eller så.
  Här har maken med mor o vår dotter dragit till Mallorca.
  O när katten är borta dansar råttan på bordet.
  Lr hon river ut hela hallen o målar o tapetserar.
  O byter inredning.
  Gör allt det som maken kanske ev sagt att det verkligen inte har någon prioritet i vad som skall fixas hemma.
  Hepp !
  Så tokigt det kan bli då.
  Ta en paus ,
  O återkom när andan faller på.

 • Eftersom du vill bli road så kan ju jag berätta om mina nattliga eskapader som omväxling.
  Jag bor i ett flerfamiljshus på andra våningen, inte i ett torp på landet, alltså. Och inatt, när jag sover som en stock, hör jag ett svagt prasslande vid sängen. Hjärnan jobbar uppenbarligen trots att jag sover, för blixtsnabbt var jag klarvaken och heeelt övertygad om att det är en mus i mitt sovrum! Helt logiskt! Och dessutom, hur kan hjärnan ens “tänka”? Jag menar, det dånade inte precis, det prasslade lite tyst. För det som lät var en kasse med böcker som står vid sängen, och en bok gled lite så lastkassen prasslade lite.

 • Jo,jag tänkte att i fall du har roat oss så länge,lite payback time….hur vi(ja,jag och min man sen 25 år tbaks)tänkte då….VI SKA ALDRIG SKAFFA HUND.Det finns eg inga försvarbara skäl att ha hund,inte något socialt tryck heller tillskillnad när det gäller barn…Det är ju inte 1a frågan du får när du träffar en ny:har du hundar,eller hur många hundar har du?eller ännu värre…ni som ser så gulliga ihop ska ni inte skaffa hund….En hund är dyr i inköp,ett hundlivslångt åtagande,daily promenader(oavsett väder)vet,kostnader,hundmat,hundhår,hundvakt,stelkrampssprutor till grannens barn…+ kostnader för uppätna skor,kläder,möbler,fast&lös inredning,smutsiga mattor,sängkläder,klösmärken p ytterdörren…och grannens repiga bildörr..€???Och sen får man inte ta med sig hunden någonstans eftersom det finns folk som är allergiska.så snart är det lika skamligt att ha hund som att röka!så klart vi skall aldrig skaffa hund…Vi har 3 stycken+några i hundhimlen.kram

 • Usch krya på er, själv håller jag tummarna för att slippa magsjukan som härjar på en av mina arbetsplatser

  Både personal och vårdtagare har åkt på skiten, så nu vägrar t om sjuksköterskorna komma till vårt kontor om det skulle vara något o chefen verkar med hålla sig borta 😀

  Men iaf var bjuden till kompis o hennes barn varav ene e min gudson igår på kvällsmat då vi inte haft tid o ses på länge, så jag tog Toker med mig (som hade väntat sen kl 3 på att kl skulle bli 5 och frågat “mummo” gamlamormor när kommer o om kl inte är 5 snart x-antal ggr medans gudsonen gick o hoppades på att jag skulle ha Toker med mig så det var 2 glada 5-års killar som fick leka ett par timmar, sen försökte vi få ett fint kort på killarna eftersom vi lyckades 21 gång när de var små typ 2 år, men var det inte den ene så var det den andre lr båda två som gjorde nån min o nåt jäkelskap men tillslut efter x-antal försök lyckades vi få en någorlunda bild på killarna

  Men nu var det inte det jag skulle säg, utan när jag o kompisen precis hade börjat umgås så skulle gå på karnevalen nere vid stranden o hade förfest hos henne, det var det enda vi visste…

  När jag kommer dit så har vi tydligen samma dresscode..för vi båda hade nästan exakt likadana gympadojjor, jeans, hade färgat håret i nästan samma färg, samma märke o färg på tröjjorna enda skillnaden var att hon hade linne o jag en kortärmad topp

  Igår när jag kom till henne så vad är det första vi gör när vi ser varandra e att börja asgarva för att förutom att vi båda hade jeans på oss så hade vi båda hade en lila fleece som dessutom var exakt samma o köpt på samma ställe nämligen Ge-kås 😀

  När vi ska äta kommer dottern som inte är tonåring utan tror hon är det ut ur sitt ide o tittar på oss o frågar varför har ni likadana fleecejackor och tittar på oss som om vi var några ufon 😀

 • Dagens franska hund….en av våra är KÄR ,och kärleken ser ut att vara besvarad.Det var väl inte direkt den”flicka” vi hade tänkt oss men kärleken är ju som sagt blind,och storleken har ju ingen betydelse…Hon är jävlar imig enorm,stor svart blandras utan svans och väger antagligen 70 kg.Måste ju erkänna att vi hellre hade sett en romans med den fina flatcoat tjejen 2 gator bort,hon är av mycket fiiin adlig familj,(och dom har faktiskt 2 mercedesar,Lamborghini +en grym vinkällare)men han tittar inte ens åt det hållet……fan,som hämnd kan jag meddela herrn att han är kastrerad……mohaha!ha det gott&hoppas ni mår bättre snart

 • Det är ok. Mindre ok är att du lyckats smitta ner mig och hela min familj via bloggen, här är 4 av 4 sjuka… och ja, vi hostar hela bunten. Men den snygga ringen du köpt, den ‘smittade’ inte. Suck. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.