Jag är den modigaste jag känner numera

För inte så himla längesedan gick jag på darriga ben till Jessica för att hon skulle få göra naglar på mig för första gången och tyckte att jag var skitmodig som vågade göra blå manikyr. Dessutom var jag ju lika rädd för det som inför ett tandläkarbesök och hade rekat noga för att verkligen hitta BÄSTA tjejen.

Inte gå till någon som hade lärt sig göra naglar genom korrespondenskurs på Malta. Absolut inte. Någon sådan nagelfixare kommer aldrig någonsin få komma i närheten av mina naglar.

Nu blir jag ju bara modigare och modigare. Förrförra gången (när de var rosa/lila) fick ju Jessica fria händer. Förra gången med de svartvita stilettonaglarna var det ju maken som hade hittat en bild på nätet. Har aldrig fått så mycket komplimanger för naglarna som jag fick för de svartvita av okändingar på stan. Sen att somliga *pekar mot östkusten* hatade naglarna bryr jag mig inte om.

Idag var det planerat för vårnaglar och redan förra gången hade jag önskat mig frukt- och drinknaglar. Jessica bestämde färgerna och fick återigen fria händer.

Nu ser de ut så här.

20140515-161535.jpg

Och jag är barnsligt nöjd. De ser ut som en sommardrink, eller kanske isglass?

I vilket fall som helst så är de så fina att jag vill slicka på dem lite.

Men jag misstänker att de inte smakar så gott som det ser ut?

0 thoughts on “Jag är den modigaste jag känner numera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.