Det där med bästkusten

Vi lämnade ett mulet Sthlm med tåg. Hamnade i Gbg där det var…kan man säga växlande solighet? Det var det i vilket fall som helst. Uträttade några nödvändiga ärenden väldigt snabbt och det var varmt. Till skillnad från i hufvudstaden.

Efter ett tag somnade jag i bilen och vaknade ungefär här.

20140514-204631.jpg

Knallsol, 17 grader och inte en regndroppe så långt ögat nådde.

När jag och Mona skiljer oss från make ett och två och registrerar partnerskap med varandra kommer vi bo här. Punkt.

Även om Mona kommer få käka sjösjukepiller till frukost, lunch och middag.

Petitesser.

0 thoughts on “Det där med bästkusten

  • Ja. Eller mjae. Vi bor där fast mycket mer sällan än vad vi gjorde innan. Förut hade vi övernattningslägenhet i Strömstad och nu har vi övernattningshus i Torslanda. Fortfarande vansinnigt tjatigt med två boenden.

    • Tack för komplimangen 🙂 Men det där med tre ställen att bo är bara rena skiten. Fler ställen att stöka ner och inte städa och lite jobbigt utan en fast punkt. Avdelningen i-landsproblem. Kram på dig.

 • Livet är alltid bättre på Bästkusten, även om jag tyvärr har flyttat till Fjollträsk. Men det är inte omöjligt med en flytt ska bara vinna på triss först eller bli pensionär. Frågan är bara vilket som kommer först. F ö så har min man blivit mailbombad med bilder på din ring. Jag är dock inte säker på om han fattar piken 😉

  • Men så beklagligt. Du måste ju faktiskt vinna och pensionera dig (båda delarna låter ju som en utmärkt kombo?) så du kan flytta till rätt sida igen.

   Hahahaha, om han inte fattar en mailbombning så är han jättetrög. Eller så struntar han i det. Inget av det är ett okay beteende. Gör som jag, ta upp det som Väldigt Viktig Punkt på familjemöte? 😉

  • Ja, eller snarare jag lyssnade precis på en väldigt…annorlunda bok av Kajsa Ingemarsson. Lättlyssnad och lite fascinerande handling, så den borde ju vara lika lättläst och fascinerande. “Någonstans inom oss” heter den. Prova den om du inte redan läst och tala om vad du tycker. Jag trodde inte handlingen skulle vara…som den var? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.