Jag har visst glömt att berätta en sak

Glad Valborg förresten. Jag vet att jag skrev förra Valborg eftersom jag hade världens åldersnoja medan jag satt och tänkte på att vara fjortis, kolla kortegen och smuggla in folköl på Liseberg. Numera smugglas just inget alls och tanten här funderar på hur tidigt hon kan gå och lägga sig efter en natt av noll sömn.

Jag är verkligen en pingla.

I vilket fall som helst. Jag fick ett mail förra veckan. Från produktionsbolaget bakom Ullared.

Just det, mailet kom dessutom samma dag som jag var i dokusåpehimlen för att jag hade fått reda på att Big Brother skulle sändas igen.

Någon på castingen där hade läst min blogg och frågade om jag och maken möjligen skulle till Ullared i sommar och var intresserade av att vara med. Eller som killen i mailet väldigt diplomatiskt uttryckte det, “jag har läst din blogg om maken som ÄLSKAR Ullared och att du har ett lite komplicerat förhållande till maken i just Ullared”.

Väldigt rart. Väldigt diplomatiskt. Att kalla mitt förhållande till maken “lite komplicerat” är som att säga att andra världskriget var “lite stojigt”. Inte ens en FN-medlare skulla klara att gjuta olja på vågorna där.

Maken, som inte bara älskar Ullared utan även att kolla på tv-programmet, totalvägrar. Han vägrar bli den nya Kjell.

Själv känner jag lite att det är det enda som skulle kunna få mig att åka till Ullared. Vetskapen om att få makens dårskaper filmade. Och att jag själv kan framstå som…lugnet själv?

Men näe, det faller på att maken vägrar bjucka på sig själv.

Tala om för honom att han är skitfånig.

0 thoughts on “Jag har visst glömt att berätta en sak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.