Ett kryptiskt inlägg

Jag vet att jag har varit tyst och det retar mig något så innerligt att jag inte kan berätta varför jag har varit så tyst…ÄN. Och med det låter jag som en fjåååårtisbloggare. Förlåt. Men jag samlar material, eller rättare sagt, materialet samlar sig självt utan att jag behöver göra så mycket mer än att…bara vara jag?

Idag tänker jag vara ledig, för det är skitvarmt, vindstilla och knallsol och jag behöver andas något annat än datorluft. Så vad jag ville säga egentligen var att jag, solbrillorna, de magiska jeansen och min storkamera tänker ta båten ut och verkligen andas och fotografera omvärlden. För mitt eget höga nöjes skull, inget annat.

Sen skall jag bombardera er med intryck.

Med min tur startar antagligen inte båten.

Eller så går vi på grund.

Den som lever får se.

GLAD PÅSK!

Uppdatering: Jag glömde tala om att jag har kommit på ett sätt att dela ut den fina randiga skjortan. Och så glömde jag att Fru M hade anmält sitt intresse med. Nu LOVAR jag att lägga ut tävlingen mellan de tre ikväll. Jag har verkligen varit en usel bloggare på sistone.

0 thoughts on “Ett kryptiskt inlägg

 • Vissa historier mår ju bättre av att ligga till sig, kan du inte spara guldkornen ett tag? Jag undrar lite hur maken mår som verkar sköta sig så det inte blir några inlägg. Är han riktigt frisk?

 • Hoppas att det blev en underbar båttur för er idag i det soliga vädret!
  Det kan vara skönt att skingra tankarna och bara njuta av dagen!

  Kram!

 • Jag blir så nyfiken, du får ju inte hålla oss på halster hur många dagar som helst.
  Jag säger bara fortsätt Glad Påsk och njut av vårsolen!!!
  Väntar på bilden av de magiska jeansen!!!

  • Jag hade på mig dem idag och det var underbart, sen gick maken iväg med kameran när han skulle ta kort och jag blev sur. Jag blir så tröööött över att aldrig komma till skott med fotot. Men det var som att ha yogabyxor på sig. Fast jeans. Och de expanderade i takt med magen under middagen haha.

 • Menar du tyst just idag ?
  Eller under en längre period.
  Dvs få uppdateringar ?
  Jag är glad när de kommer iaf!!!
  När det gäller hemlisar , så är jag inte mer nyfiken än att man får reda på saker i sinom tid.
  Att klämma på julklappar är inte min grej liksom 🙂

  Hoppas ni fick en underbar tur på sjön.
  Vi har haft ungar o våra kvarvarande föräldrar på middag. Mysigt o trevligt.
  Men iom makens operation är det jag som står för det mesta i arbetsinsats så nu känner jag mig lätt trött.
  Men jag fick i allafall iväg honom från huset så jag slapp “arbetsledare”.
  Det är så lätt att bli lite irriterad då* visslar med sammanbitna käkar

  • Nej nej, inte färre än vanligt. Nu har jag varit extremt fåordig det sista pga för mycket att göra och inget har hänt. Eller snarare allt som hänt är relaterat till “hemlisen”. Så det kommer 🙂

   Det var ljuvligt på sjön. LJUUUVLIGT. Nu skall jag försöka sortera intrycken och sätta dem på pränt innan jag lägger mig med min bok.

 • Tror jag hoppar av det här med skjortan! Känner inte att jag vill vara med i någon tävling om den. Låt du de andra tävla om den!

  • Jodå Kerstin, det är ingen jobbig tävling alls, men jag KAN bara inte välja. Det klarar jag inte. Då kommer jag bli tvungen att köpa två skjortor till så alla får varsin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.