Naglar…barn och ungjävlar?

Idag var det dags att byta naglar igen och nu börjar jag bli ordentligt impad av mitt mod.

Från att första gången har legat inne med en rädsla jämförbar med tandläkarbesök är jag numera dödscool och säger “gör vad du vill”.

Det är stort!

Men idag var jag helt insnöad på något slags Veronica Mars-tema och hade enorma förhoppningar att Jessica (nagelmästarinnan) skulle vara ett lika stort fan som jag och direkt fatta vad som skulle göras. Sån tur hade jag inte. Hon visste vad VM var, hade filmen hemma (osedd) men hade aldrig kollat serien.

Då kom jag av mig när det gällde naglarna och påbörjade Operation Men Skärpning För Satan Nu Måste Du Titta. Vilket jag tror att jag lyckades med. Sen fick hon fria händer igen. Och det blev så här bra.

20140318-211528.jpg

Tjusigt?

Någonstans halvvägs in i nagelfixeriet gick en bekant filur på utsidan. Det var Hondjuret med dotter. Så jag sprang ut och hojtade på dem. Något jag bittert fick ångra.

Liten dotter söt och vän, på ytan, under ytan dolde sig Lucifer.

Först var hon väldigt fascinerad av allt nagelglitter. Och hur Jessica gjorde för att blinga naglarna. Sen helt plötsligt fick jag reda på att jag såg ut som en gammal tant. Att även den ömma modern var en gammal tant, medan Jessica minsann var en tjej.

Man skall aldrig låta sig luras av barns väna yttre.

De serverar sanningar man inte vill höra.

Och nu är jag orimligt sugen på att utbilda mig till nagelfixare.

PS till Hondjuret. Jag köpte inte ett enda par skor. Det trodde du inte va?

0 thoughts on “Naglar…barn och ungjävlar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.